Bemutatkozott a Meizu MX4 Pro!

2

Ahogyan az várható volt, a mai napon a Meizu felfedte legújabb felsőkategóriás készülékét, az MX4 Pro-t. A mobilnak 5.5 hüvelykes 2560×1536 felbontású megjelenítője van, amelyet vékony kávák ölelnek két oldalt, és 542 ppi-s képpontsűrűsége révén még nagyítóval sem igen láthatunk pixeleket.

A készülék szíve és lelke egy Samsung Exynos 5430 chipset, amelyben négy 2.0 GHz-es Cortex A15-ös, és szintén négy 1.5 GHz-es Cortex-A7-es mag tesz szolgálatot, 3 GB operatív memória, valamint egy Mali T628 MP6 grafikus gyorsító társaságában. A belső tárhely mérete lehet 16, 32, vagy akár 64 GB-os is, viszont nincs lehetőség utólagos bővítésre.

Meizu-MX4-Pro

A hátlapon egy 20.7 megapixeles Sony kamera található IMX220 Exmor RS szenzorral és két Flash villanóval. Az előlapon 5 megapixeles modul teljesít szolgálatot Omnivision OV5693 szenzorral, hogy a videóchat és a selfiek még élesebbek legyenek.

Meizu-MX4-Pro-1

Ami a kapcsolódást illeti, van itt minden: NFC, két csatornás WiFi 802.11 ac, 4.0-ás Bluetooth, Cat 4-es LTE, stb. Az MX4 Pro egyik legérdekesebb funkciója a Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó. A működéséért egy mTouch nevű technológia felelős, a szenzort zafírüveg védi, és egy rozsdamentes fémkarika veszi körül. A gyártó állítása szerint a szenzor sebessége 0.5 másodperces, az azonosítási szög pedig 360 fokos. A mobilon 4.0-ás Flyme operációs rendszer fut, ami a Meizu saját, Android 4.4 KitKat-re épülő megoldása. A készülék december 6-tól lesz kapható Kínában 410 dolláros áron, a nemzetközi forgalomba kerülés részleteit a gyártó később fedi fel.

https://www.youtube.com/watch?v=DXrt7HBfaMs

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid