Cubot KingKong CS – Olcsó, 5 colos strapamobil Android 10 Go rendszerrel

0

Ez kemény melóst, autószerelőt vagy egy kőművest nem feltétlenül fog érdekelni, hogy az általa birtokolt okostelefon futtatja-e a Fortnite-ot, az viszont elsődleges számára, hogy a mobil bírja a kiképzést, és azért alapvető dolgokra dadogás nélkül alkalmas legyen. Pontosan ezeknek az igényeknek a kielégítésére tervezték a Cubot KingKong CS strapatelefont, ami Android 10 Go rendszerrel a fedélzetén kiváló választás lehet az aktív életet élők, valamint a durva körülmények között dolgozók számára.

Gyártói leírás szerint ez a világon az első olyan strapatelefon, ami Android 10 Go operációs rendszert futtat, mi pedig hiszünk nekik. Lényegében ez azt jelenti, hogy a készülék egy célirányosan belépőszintű hardverre fejlesztett szoftveres környezetet biztosít a tulajdonos számára, a rendszer optimalizáltsága így lehetővé teszi, hogy egy élvezhető, gördülékeny zöld robotos felhasználói élményt biztosítson.

A Cubot KingKong CS ellenáll ütéseknek, a zuhanásnak, és persze az elemeknek, utóbbiról IP68 minősítés kezeskedik. A megjelenítő képátlója 5 hüvelyk, a felbontás HD, – igen, hagyományos szélesvásznú képernyőről van szó -, amelynek takarásában egy négymagos MTK6580 lapkakészlet végzi a számításokat 2 GB RAM, valamint 16 GB bővíthető belső tárhely társaságában.

A Cubot KingKong CS belsejében 3G modem található, amely képes egyszerre két hálózati kártyát is munkára fogni, ezek Nano SIM-ek kell, hogy legyenek, és Dual Standby módban fognak működni, vagyis ha az egyiken telefonálunk, akkor a másik addig eltűnik a hálózatról.

A hátlapon egyetlen képrögzítő egység található, amelynek valós felbontása 8 megapixel, de különböző szoftveres trükkökkel elérhető a 13 megapixeles felbontás is. Önarcképek készítéséhez pedig ott lesz az előlapi 5 megapixeles kamera.

A Cubot KingKong CS masszív burkolata alatt egy 4400 mAh kapacitású akkumulátor felel az energiaellátásért. A készülék mindössze 89,99 áron rendelhető a GearBest webáruházának jóvoltából, a vámmentes Priority Line szállítás pedig ingyenes. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid