Ezt a két új reakciógombot vezeti be a Facebook a járvány miatt

0

Eddig is voltak azzal kapcsolatban hírek, hogy a koronavírus-járvány miatt egy újfajta reakciógombbal készül a Facebook, most pedig megtörtént a hivatalos bejelentés, amely szerint két új reakciót is kapunk már a jövő héttől kezdve.

Az egyik új reakció a Facebook posztoknál lesz elérhető, ez egy szívet ölelgető hangulatjelet ábrázol. A már meglévő 6 típus mellett fog megjelenni, ha az egeret a “Tetszik” gomb fölé visszük, vagy az alkalmazásban megérintjük azt.

A másik új reakció egy lila szív, ez pedig a Messenger alkalmazásban fog megjelenni, amikor egy üzenetre nyomunk hosszan.

Mindkét új reakció a törődésre, a támogatásra utal majd ebben a nehéz időszakban. A Facebook azt írja, hogy már a jövő héttől elkezdik bevezetni őket, és világszerte meg fognak jelenni.

A reakciógombok egyébként még 2015-ben debütáltak, majd később felbukkantak speciális, időszakos gombok is a 6 alap reakció mellett. Ilyen volt a Pride alkalmából bevezetett színes zászló, vagy az anyák napi lila virág, ami a hála kifejezésére szolgált. Ezek után azt írta a Facebook, hogy nem lesz több ilyen időszakos reakció, de úgy látszik, ez most egy speciális helyzet, és mégis szükségét érezték.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid