Decemberi kijelző csere akció a Xiaomi Szerviznél

0

Már hónapok óta sérült vagy problémás kijelzővel használjuk Xiaomi okostelefonunkat? Netán éppen most ment tönkre a megjelenítő?

Ebben az esetben nagy segítséget jelenthet számunkra a XiaomiSzerviz.com decemberi kijelző csere akciója, aminak részeként több kiválasztott modell esetében is kedvezményes áron kérhetünk új megjelenítőt telefonunkhoz.

Az akciós időszak 2021. december 1-től egészen december 17-ig, illetve a készlet erejéig tart!

Milyen telefonok vesznek részt a decemberi akcióban?

A budapesti Xiaomi Szerviz összesen három okostelefont állított a decemberi akció középpontjába, melyek a népszerű modellek közé sorolhatók, így biztosan sokak számára jól jön majd a lehetőség. Lássuk a kiválasztott modelleket és a kapcsolódó árakat:

Xiaomi Redmi Note 10 5G kijelző csere 24 900 forintért

A készülék egy 6,5 hüvelykes, 90Hz-es képfrissítési rátával és 1080×2400 képpontos felbontással rendelkező IPS LCD kijelzővel büszkélkedhet, mely majdnem a teljes előlapot elfoglalja, homogenitását egyedül a felső részen elhelyezett szelfikamera töri meg. Védelméről Gorilla Glass 3 gondoskodik.

Xiaomi Poco M3 Pro kijelző csere 24 900 forintért

A Xiaomi Poco M3 Pro kijelzője minden tekintetben megegyezik a Redmi Note 10 5G megjelenítőjével. Egy 6,5 hüvelykes IPS LCD panelről van szó esetében, mely 1080×2400 képpontos felbontásra képes, 90 Hz-es képfrissítési rátával rendelkezik, védelmét pedig Gorilla Glass 3 biztosítja.

Xiaomi Redmi 9 kijelző csere 24 900 forintért

A fenti két modellhez hasonló kapacitással rendelkezik a Xiaomi Redmi 9 IPS LCD kijelzője, mely 6,53 hüvelyes méretezésű, egységes hatását pedig egy csepp alakú szenzorsziget töri meg a felső részen. Felbontása 1080×2340 képpont, miközben karcolások és sérülések elleni védelmét a Gorilla Glass 3 adja.

Mit lehet tudni a cserekijelzőkről?

A legfontosabb tudnivaló a Xiaomi Szerviz által szerelt cserekijelzőkről, hogy teljes egészében gyári, keretes panelek, ami nagyon fontos tulajdonság, hiszen így nemcsak a megjelenés, hanem a teljesítmény, a tulajdonságok szempontjából sem éri drasztikus változás a készülékünket a beavatkozás után.

A telefonba tehát nem kerül rosszabb minőségű kijelző annál, mint ami gyárilag helyet kapott benne, semmilyen tekintetben sem csökken majd a megjelenítési képessége, miközben a magas kvalitású javítás mellett még garanciát is kapunk rá.

Miért a XiaomiSzerviz.com?

Minőségi alkatrészek, garanciális munkavégzés

Amiért érdemes a decemberi akción kívül is a Xiaomi Szerviz mellett dönteni, az nem más, minthogy bármilyen problémával is fordulunk hozzájuk, nemcsak telefon, hanem akár robotporszívó vagy elektromos roller esetén sem használnak olcsó utángyártott, csak gyári minőségű alkatrészeket.

Az aktuális akcióban ráadásul teljesen gyári alkatrészek vesznek részt, miközben azt is érdemes kiemelni a sorból, hogy a kicserélt elemekre 6 hónap garanciát vállal a szerviz. Ez különösen biztonságos annak fényében, hogy amennyiben ugyanaz az alkatrész fél éven belül ismét meghibásodik, akkor nem kell újra mélyen a zsebünkbe nyúlni a javításhoz.

Hatalmas raktárkészlet, nagyon rövid határidők

Az óriási raktárkészletnek köszönhetően a Xiaomi Szerviz rendkívül rövid határidőkkel tudja vállalni a problémás okostelefonok javítását. A legtöbb beavatkozás, így egy kijelző vagy egy akkumulátor cseréje a legtöbb esetben 1-2 óra alatt elkészülhet hála annak, hogy a legtöbb elem jellemzően mindig raktáron van.

Emiatt a javítások zöme gyakran még aznap elkészül, de legkésőbb másnapra az esetek többségében ismét visszakaphatjuk telefonunkat, legyen szó akár szoftveres, akár hardveres hibáról. Nyilván az összetettebb, több hardvert érintő javítások esetén előfordulhat, hogy a folyamat elhúzódik, de nem ez a jellemző.

Jelentős tapasztalat, termékspecifikus felszerelések

Mivel hetente nem ritkán több száz okostelefon fordul meg a szervizben, ezért a kollégák nemcsak jelentős elméleti-, hanem óriási gyakorlati tudással is rendelkeznek valamennyi Xiaomi termék kapcsán. Ez rendkívül fontos, hiszen így aligha tudunk számukra olyan problémás készüléket vinni, amivel korábban még nem találkoztak.

Munkájukat ráadásul alaposan megkönnyíti, hogy termékspecifikus felszerelésekkel, jó minőségű szerszámokkal dolgozhatnak, aminek köszönhetően minden adott ahhoz, hogy ne csak az alkatrészek, hanem a szerelés minősége is magas minőséget érhessen el, méghozzá a lehető legrövidebb határidő mellett.

Ingyenes hibafeltárás

Óriási előnye a Xiaomi Szerviznek, hogy a hibafeltárás – legyen az akár szoftveres, akár hardveres – minden esetben teljesen ingyenes. Ez különösen abban az esetben nagyon szerencsés, amikor csak szeretnénk megtudni, hogy mi a baja a meghibásodott eszközünknek, egyáltalán érdemes-e javítani vagy jobban járunk, ha inkább újat vásárolunk helyette.

Fontos, hogy a hibafeltárás azon túl, hogy teljesen ingyenes, konkrétan a szervizben azonnal megtörténik. Ez azért különösen előnyös, mert így rögtön kérhetünk árajánlatot a javításra, amit ekkor még elutasíthatunk, ha viszont elfogadjuk, azonnal le is adjuk a készüléket, és nem kizárt, hogy még aznap elkészülnek a javítással.

Vidéken élünk vagy nem akarunk kimozdulni otthonról? Ezért van a szervizfutár szolgáltatás!

Népszerű és hasznos szolgáltatása a Xiaomi Szerviznek a szervizfutár opció, ami kiváló választás azok számára, akik vidéken élnek vagy valamilyen okból kifolyólag nem tudnak, illetve nem akarnak személyesen elfáradni a szervizbe.

A szolgáltatás arról szól, hogy meghibásodott készülékünkért futárt rendelünk, aki egy előre kijelölt időpontban érkezve felveszi a problémás eszközt, majd legkésőbb másnapra eljuttatja azt a szervizbe (miközben a gondos csomagolással természetesen nekünk kell törődnünk).

Miután az eszköz hibája feltárásra került, kapunk egy árajánlatot a javításról, ha pedig elfogadjuk, elkezdődik a folyamat, aminek részeként akár már másnap visszakaphatjuk ismét működőképes készülékünket, melyet természetesen futárszolgálat szállít vissza hozzánk.

Forrás: Xiaomi Szerviz

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid