Kiszivárgott a Samsung 2022-es táblagépes és viselhető eszközös ütemterve

0

Egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy mind a szakma, mind a rajongók felől hatalmasok az elvárások a Samsunggal szemben, már ami a 2022-es évet illeti, és ezúttal nem csupán az okostelefonokra gondolunk. A gyártó táblagépekkel, fülhallgatókkal, okosórákkal és laptopokkal is készül a következő évre, most pedig a The Elec jóvoltából napvilágra kerültek a Samsung tervei 2022-re vonatkozóan. Ezeknek köszönhetően betekintést nyerhetünk abba, hogy a Samsung miként is képzeli a jövőt ezen termékek kapcsán.

A nyilvánosságra hozott dokumentum felfedi a gyártási terveket és a debütálás időpontokat, utóbbiakat nyilván nem napra pontosan, hanem negyedéves bontásban. Mivel a legtöbbünk koreai nyelvtudása valószínűleg nem üti meg az értékelhető szintet, nagy segítség volt számunkra FronTron szivárogtató, aki lefordította, majd táblázatba foglalta az összes kikerült információt. Kiderül például, hogy a Galaxy Tab S8 sorozat összesen négy készülékből fog állni, az alapmodell mellett egy Galaxy Tab S8+, egy Lite variáns, valamint a csúcsmodell, a Galaxy Tab S8 Ultra érkezésére lehet számítani, mégpedig 2022 második felében, míg a Lite kiadás valamikor a negyedik negyedévben követheti a többieket. A tervek szerint a Lite modellből 1,6, az alap kiadásból 1,2 millió kerülhet legyártásra, míg a két prémium variáns esetében 900 és 400 ezer példányra lehet számítani.

A vékonyabb pénztárcájú, illetve szerényebb igényekkel rendelkező felhasználókra is gondolnak a Samsungnál, terveznek ugyanis két belépőszintű táblagépet is: a Galaxy Tab A8 és Galaxy Tab A7 az első és a negyedik negyedév között kerülhet gyártásba, a prémium tableteknél jóval nagyobb darabszámmal, mindegyik modell 11 millió alkalommal fog legördülni a vállalat gyártósorairól.

Ami az egyéb eszközöket illeti, a Galaxy Watch 5 órákból nagyjából 4,8 millió darabot szeretnének legyártani, mégpedig a negyedik negyedévben, a Galaxy Buds Pro 2 és a Buds Live 2 fülesek érkezése pedig valamikor a második negyedévben a várható. Utóbbiból a tervek szerint 3,3, míg az előbbiből 3,1 millió darabot terveznek elkészíteni. A cég telefonos tervei korábban már kiszivárogtak, azokról ebben a cikkben értekeztünk.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid