Megjelent a Rocket League Sideswipe Androidra és iOS-re

0

Az Epic régóta várt Rocket League Sideswipe mobiljátéka már bárki számára elérhető Androidon és iOS-en.

A Rocket League mögött álló Psyonix márciusban hozta nyilvánosságra, hogy még idén egy új, különálló, kifejezetten mobilokra tervezett Rocket League-élményt terveznek. A bejelentést követően a vállalat bizonyos régiókban megnyitotta az új játék alfa- és bétatesztjeit, így a kiválasztott felhasználók még a nyilvános megjelenés előtt kipróbálhatták a mobilos címet. Most pedig a játék hivatalosan is megjelent világszerte.

A Psyonix egy tweetben jelentette be a Rocket League Sideswipe globális bevezetését iOS-en és Androidon. Az újdonság ingyenesen játszható, de vannak alkalmazáson belüli vásárlások.

A Rocket League Sideswipe a PC-s és konzolos Rocket League-ből merített, megszokott autós foci formulát követi, de a 3D-s játék helyett oldalnézetes, 2D-ben játszódó meccseket kapunk. Van lehetőség 1v1 és 2v2 küzdelmekre, akár barátokkal, akár idegenekkel a világ bármely pontjáról. A játék gyors tempójú, 2 perces mérkőzéseket kínál.

A Rocket League Sideswipe már letölthető a Google Play Store-ból és az App Store-ból iOS-en.

A játék jelenleg az előszezon időszakában van, így a felhasználók megismerkedhetnek vele és feloldhatják a különféle testreszabási elemeket. A Psynoix szerint hamarosan megosztják az 1. szezon részleteit.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid