A Dimensity 9000 megverte a Snapdragon 8 Gen 1-et és az Exynos 2200-at is

0

Érkezett egy friss összehasonlítás a legújabb mobilos csúcshardverek teljesítményéről, és a MediaTek lapkája meglepően erős számokat produkál, a 2022-es év nagy győztese lehet Android fronton.

Az alábbi diagramot az egyik ismert szivárogtató, Ice Universe osztotta meg Twitteren. Az összehasonlítás a Geekbench 5 eredmények alapján történt, vagyis az egymagos és a többmagos CPU teljesítmény látható itt.

Az Apple A15-ös lapkája nagyon jól sikerült, így nem meglepő, hogy ez vezeti a listát, utána viszont a MediaTek csúcshardvere következik, ami simán lehagyta a Snapdragon 8 Gen 1-et, főleg a többmagos teljesítményben.

Ami azt illeti, a Snapdragon 8 Gen 1 nem tűnik nagy túl nagy előrelépésnek processzoros téren a Snapdragon 888-hoz képest, az Exynos 2200 pedig a fenti adatok alapján le van maradva, a tavalyi hardverekkel játszik egy ligában.

Fontos kiemelni, hogy ezek a számok csak a CPU teljesítményére vonatkoznak, a Snapdragon 8 Gen 1 és az Exynos 2200 is grafikus téren hozhat komolyabb fejlődést. A Samsung lapkája pedig még nem jelent meg hivatalosan, így nem biztos, hogy véglegesek az eredményei.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid