Magyarországon is megjelenik az HBO Max

0

A hírek szerint hamarosan Magyarországon is elérhető lesz az HBO Max nevű streamingszolgáltatás, ami nem az HBO Go mellé jön, hanem leváltja azt.

Az HBO Max lényegében a többi HBO-s szolgáltatás kimaxolt változata több tartalommal és exkluzív újdonságokkal, premierekkel.

A szolgáltatás 2020 májusában jelent meg az USA-ban, és már akkor lehetett tudni, hogy folyamatos terjeszkedést tervez az HBO tulajdonosa, a WarnerMedia. A legfrissebb hírek szerint Magyarországon és a régió néhány további országában 2022. március 8-án fog elindulni az HBO Max.

A dátum egy rövid időre meg is jelent a szolgáltatás oldalán, és bár nem sokkal később törölték, a Média1-nek sikerült lementenie. A hivatalos bejelentés a közeljövőben várható.

Az USA-ban egyébként 14,99 dollár az HBO Max havidíja, ami átszámolva nagyjából 4800 Ft, de a pontos hazai ár még nem ismert, ennél alacsonyabb és magasabb is lehet. Az HBO Go nálunk 1890 Ft-ba kerül havonta, ennél minden bizonnyal drágább lesz az HBO Max, mivel jóval több tartalmat kínál.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid