“Dinamikus szigettel” jöhetnek a Huawei Mate 60 mobilok

0

A hírek szerint a Huawei Mate 60 sorozat megkapja a korábban pletykált kapszula alakú kameraszigetet, ami ezúttal a kijelző felső részének közepére kerül. Egyébként a P60 szériáról is lehetett ilyesmit hallani a megjelenés előtt, de akkor még nem vezették be az iPhone-okra hajazó megoldást.

Egy a kínai médiából származó jelentés azt állítja, hogy a Huawei legalább egy új zászlóshajó telefont fog kiadni középre igazított kapszula alakú kivágással, ami a közelgő Huawei Mate 60 széria tagja lesz. A megoldást úgy említik, hogy “hasonló az iPhone 15 sorozathoz”.

Kínában egyébként elég nagy verseny lehet majd a két széria között, hiszen az Apple és a Huawei készülékei egyaránt jól fogynak az országban.

A jelentés hozzáteszi, hogy a vállalat egy 3D ToF mélységérzékelős kamerát fog használni az előlapon. A kamerasziget összetétele hasonló lehet a Huawei Mate 40 Próhoz, de új technológiákra is számítunk amellett, hogy közepére költözik. Egyébként ez a kapszula alakú kivágás hasonló animációkat és funkciókat kaphat, mint az iPhone-ok “dinamikus sziget” nevű megoldása, ezek már benne lesznek a HarmonyOS 4.0-ban a hírek szerint.

További friss infó, hogy a Mate 60 modellek nagyon vékony kijelző körüli kávával érkeznek, illetve új periszkópos kamerára is lehet számítani.

A kiszivárgott információk fényében nagyjából már sejthető, hogy milyen lesz a Huawei Mate 60 (Pro) előlapi dizájnja, a hátlap kialakítása azonban egyelőre rejtély.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid