Drágul a YouTube Premium

0

A Google minden különösebb bejelentés nélkül megemelte a reklámmentességet és egyéb előnyöket kínáló YouTube Premium előfizetés árát az USA-ban. A hazai árak egyelőre nem változtak, de jó esély van rá, hogy előbb-utóbb hozzánk is begyűrűzik az áremelés.

A YouTube Premium előfizetés a korábbi 11,99 dollár helyett most már 13,99 dollárba kerül havonta az USA-ban, ami nagyjából 17%-os drágulást jelent. Az éves csomagot választva is többet kell fizetni, 119,99 dollár helyett most már 139,99 dollárt (vagyis továbbra is 10 havi díjat kérnek).

Arról egyelőre nincs hír, hogy más piacokon is történt-e drágulás, de minden bizonnyal több országban is hasonló áremelés lesz. Magyarországon egyelőre még a régi díjak érvényesek, kérdés, hogy meddig. Nálunk 1790 Ft-ba kerül a normál havi előfizetés, a családi csomag pedig 2690 Ft-ba. Ezek elég kedvező árak, főleg az utóbbi, amivel 6 felhasználó számára is reklámmentessé tehető a YouTube, így nagyjából fejenként 450 Ft-ra jön ki az ár havonta. Ilyen infláció mellett van rá esély, hogy nálunk is emelni fognak előbb-utóbb.

Egyébként az USA-ban most nem nyúltak hozzá a családi csomag árához, de csak azért, mert tavaly novemberben ezt már megemelték 17,99 dollárról 22,99 dollárra, ami 28%-os drágulást jelentett.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid