DJI Mavic Air – Akciós a legjobb kompakt 4K drón

0

Az év elején bemutatott DJI Mavic Air drónt a Spark és a Mavic Pro közé pozícionálta a gyártó. Az eszköz a kis mérete révén akár zsebre is vágható, mégis igen komoly tudást kínál. Ennek persze meg is kérik az árát.

DJI Mavic Air egy 3-tengelyű stabilizátorral ellátott 12 MP-es kamerát kapott, ami gyönyörű 4K videókat rögzít 30 fps-sel, de akár 120 fps-es lassított felvételekre is lehetőségünk van 720p felbontás mellett.

A drón meglehetősen kompakt, és be tudjuk hajtan a rotortartó karokat, ráadásul a kontroller is kis helyen elfér. Ennek ellenére akár 21 percet is tud repülni a Mavic Air egy töltéssel (pót aksikkal ez megtöbbszörözhető), az FPV hatótáv pedig akár 4 km is lehet, vagyis nagyon messziről tud 720p-s valós idejű képet közvetíteni a mobilunkra.

Extra funkciókból rengeteg van, kapunk például kézgesztusokkal való vezérlést, intelligens objektumkövetést, és akár 32 MP-es gömbpanorámát is készít nekünk a Mavic Air automatikusan. Ez persze messze nem minden, érdemes meglesni az alábbi bemutató videót:

A DJI Mavic Air ára hazánkban 240 ezer Ft-tól indul, a Tomtop akciójában azonban most ennél jelentősen olcsóbban meg lehet venni. A kütyü ingyenes vámmentes szállítással 769.9 dollárba kerül, ami nagyjából 207 ezer Ft-ra jön ki. További részletek és rendelés az alábbi linken:

Persze így sem olcsó, de ez most messze a legjobb kisméretű drón, ami a piacon van, és sokkal praktikusabb a nagyobb típusoknál.

Válasszd az ingyenes “Duty Free Shipping” vámmentes szállítást!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid