DUOTTS C29: 750 W-os, 29 colos elektromos kerékpár meglepően jó áron

0

Tényleg küszöbön a tavasz, hamarosan újra bicikli nyergébe pattanva járhatunk munkába, iskolába, és újra meghódíthatjuk kedvenc kirándulóhelyeinket. Ha még nincs elektromos biciklid, de egy ilyen járművel hasítanád a kilométereket, akkor a Geekbuying oldaláról most kedvezményes áron szerezhetsz be egy nagy teljesítményű motorral szerelt járgányt, a DUOTTS C29-et. 750 wattos elektromotor, akár 50 km/órás sebesség, akár 100 km-es hatótáv és 150 kg-os teherbírás jellemzi ezt a villanyhajtású drótszamarat.

  • A DUOTTS C29 elektromos kerékpár most mindössze 839,99 eurós áron rendelhető a Geekbuying webáruházából, amennyiben használjuk a 7QLXDNIK kupont a vásárlás véglegesítése előtt. A vételár nagyjából 330 ezer forintra jön ki. A bicikli európai raktárból érkezik, így nem lesznek további költségek, és a termék is hamar befut majd. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!
  • Frissítés: az NNNNDTC29 kuponnal még olcsóbb, nagyjából 294 ezer Ft-ra jön ki!

A bicikli 29 colos kerekeken gördül célja felé, a masszív, alumínium ötvözetből készült váz pedig képes tartósan tűrni az akár 150 kg-os terhelést is. A kerékpár belsejében a megszokottnál jóval erősebb, 750 wattos elektromotor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően lehetővé válik az akár 50 km/órás haladási sebesség is.

Ezzel a teljesítménnyel már gond nélkül meghódíthatók az akár 25 fokos emelkedők. Természetesen a nagyobb tempó fokozott óvatosságot igényel, szerencsére a biztonságos közlekedés nem lehet alku tárgya, mert a kerékpár duál tárcsafékekkel és világítással egyaránt fel lett szerelve.

A kerékpár külső borítása megfelel az IP54 minősítésnek, tartós esőben ugyan nem érdemes közlekedni vele, de egy útbaeső pocsolya nem okozhat számára gondot.

A 21 sebességes Shimano váltó szintén az alapfelszereltség része, akárcsak az apró LCD kijelző, amelyről a legfontosabb információkat tudjuk bármikor leolvasni.

A DUOTTS C29 három üzemmódban használható, a teljesen emberi mellett igénybe vehető a teljesen elektromos meghajtás is, illetve az elektromotor rásegíthet a tekerésre. Az aktuális üzemmódtól függ az is, hogy a biciklivel mekkora hatótávot tudunk megtenni.

A DUOTTS C29 belsejében 15 Ah kapacitású akkumulátor található, amelyet a felhasználó is kivehet mindenféle különösebb szaktudás nélkül.

Teljesen elektromos meghajtás esetén nagyjából 50 km megtétele lehetséges egyetlen feltöltéssel, amennyiben pedig beérjük a rásegítéssel, úgy a hatótáv ennek a duplája is lehet.

A DUOTTS C29 elektromos kerékpár most mindössze 839,99 eurós áron rendelhető a Geekbuying webáruházából, amennyiben használjuk a 7QLXDNIK kupont a vásárlás véglegesítése előtt. A vételár nagyjából 330 ezer forintra jön ki. A bicikli európai raktárból érkezik, így nem lesznek további költségek, és a termék is hamar befut majd. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

  • Frissítés: az NNNNDTC29 kuponnal még olcsóbb, nagyjából 294 ezer Ft-ra jön ki!

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid