Március 23-án érkezik a Huawei P60 széria

0

A Huawei hivatalosan is bejelentette, hogy március 23-án mutatja be a P60 mobilokat, és ezen az eseményen debütál a hajlítható kijelzős Mate X3 is.

Egy ideje már lehet hallani a Huawei P60 és a P60 Pro érkezéséről, amelyek új hátlapi dizájnt és továbbfejlesztett kamerarendszer kapnak.

A P60 Pro állítólag egy 50 MP-es Sony IMX888-as fő érzékelővel és variálható apertúrával bír majd, ehhez jön egy szintén 50 MP-es ultraszéles látószögű egység, valamint egy 64 MP-es periszkópos telefotó kamera. Jó eséllyel a sima P60 is megkapja ugyanezt az elsődleges egységet, de a többi kamera eltérő lehet.

A telefonok állítólag brutális éjszakai képeket és nagyított fotókat készítenek majd, a Huawei vezetője meg is osztott már néhányat kedvcsinálónak.

A telefonokat a Snapdragon 8 Gen 2 hajtja a hírek szerint, de természetesen egy 5G nélküli verzió, és a Google szolgáltatások visszatérésére sem számítunk.

A P60 és a P60 Pro mellett érkezik a hajlítható kijelzős Mate X3, aminek az egyik legnagyobb újítása a műholdas kommunikáció mellett az újfajta, nagy energiasűrűségű akkumulátor lehet.

A mobilokat valószínűleg elsőként csak a kínai piacra jelentik majd be, az európai debütálásra kicsit később kerülhet sor.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid