Duplán hajlított kijelzővel érkezik a Vivo Xplay 5

0

A hajlított kijelzők népszerűségét szeretné meglovagolni a kínai Vivo. A gyártó most erősítette meg az Xplay 5 érkezését, illetve azt, hogy a mobil megjelenítője mind a két oldalán hajlított peremet kap. A készülék állítólag a 2013-ban piacra dobott Xplay 3S utódja lesz. 

A vállalat egyelőre nem sok részletet árult el, mindössze a nevet, valamint a hajlított peremekkel ellátott képernyőt erősítette meg hivatalos beharangozó plakátok formájában. Nemrégiben azonban valaki lefuttatta az AnTuTu nevű populáris szintetikus tesztprogramot a mobilon, így némi rálátásunk akad a specifikációkra.

xplay 5 teaser

A burkolat alatt egy Qualcomm Snapdragon 820 lapka végzi majd a számításokat, amit nem kevesebb, mint 4 GB RAM-mal egészítettek ki a Vivo mérnökei. A chipset nyers ereje valószínűleg nem lesz hiábavaló, hiszen egy 5.5 hüvelykes QHD felbontású képernyő pixeljeit kell majd problémamentesen mozgatnia. Fényképezésben is nívós lehet a mobil, hiszen a hátlapra egy 16 megapixeles elsődleges kamera kerül, míg az előlapon egy 8 megapixeles szenzor virít majd.

xplay 5 teaser 2

Többet egyelőre nem tudni a Vivo csúcsmobiljáról, azonban a fentieket tekintve biztosan nem kell már sokat várnunk arra, hogy a vállalat végre hivatalosan is felfedje hajlított kijelzős készülékét.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid