Durva dolgokra képes a 4 GB RAM-mal szerelt Asus Zenfone 2

0

A tajvani gyártó Zenfone szériájának második generációja nem kevesebb, mint 4 GB operatív memóriát kapott, így ez a készülék az első okostelefon, amiben ilyen sok RAM található. Az alábbi Youtube videón megmutatják, milyen félelmetes többfeladatosságra is képes ez a készülék.

Bár azt eddig is tudtuk, hogy a mobilba szerelt Intel Atom processzor elsőrangú teljesítménnyel bír, de amit ezen a videón látni, az tényleg megkapó. Hála a rengeteg rendszermemóriának, a film készítője képes volt egyszerre öt, grafikailag megterhelő játékot futtatni, amelyek között ráadásul kedvére váltogathatott. Az alkalmazások újra se indultak, pedig az Android rendszer egyik sajátossága, hogy bezárja az erőforrásigényes appokat, ha már kevésnek ítéli a rendelkezésre álló memória méretét.

Persze most jöhetne a jogos felháborodás, hogy erre semmi szükség, mert biztosan nem fogunk a való életben sosem egyszerre öt játékot nyúzni. Teljesen egyetértek ezzel a kijelentéssel, azonban a több memória jelenléte a készülékünkben mindenképpen kifizetődő lesz, akármire is tervezzünk azt használni a jövőben. Egy dolgot ne feledj, ha Zenfone 2 vásárlásra adod a fejed: ezen a néven több modell is fut. A videóban az a variáns szerepel, amelynek belsejében Intel Atom Z3580 processzor ketyeg, 4 GB RAM társaságában, és amelynek az árcéduláján 349 euró található.

Na de eleget raboltam az értékes időtöket, tekintsétek meg az Asus Zenfone 2-t akció közben!

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid