Durva pontszámot kapott a Huawei Mate 20 Pro az AnTuTu tesztjén

0

A Huawei Mate 20 Pro minden bizonnyal az év legerősebb androidos csúcsmobilja lesz, ezt ráadásul most meg is erősítette egy frissen kikerült AnTuTu eredmény.

A tavaly ősszel debütált Kirin 970 versenybe tudott szállni a később érkező Snapdragon 845-tel, és az utód, vagyis a Kirin 980 is nagyon ütősnek ígérkezik. Az új lapka már modernebb, 7 nm-es technológiával készül, és a hamarosan érkező Mate 20 modellekben debütál, ám nemrég letesztelték a teljesítményét az AnTuTu segítségével.

A LYA-L29 modellszámmal jelzett Mate 20 Pro összesen nem kevesebb, mint 313 ezer pontot szerzett az AnTuTu tesztjén, amivel egyértelműen túlszárnyalja a jelenlegi androidos csúcsmobilok 250-280 ezer pontos eredményét.

Persze felmerül a kérdés, hogy ebben mennyi a trükközés, hiszen maga a gyártó egyik fejese ismerte el, hogy a készülékeik felismerik a benchmark appokat, és ezek futtatásakor megnövelik a teljesítményt, hogy magasabb legyen az elért pontszám. Az viszont mindenesetre biztos, hogy az október 16-án bemutatkozó Mate 20 és a Mate 20 Pro is rettentően erős lesz, és rengeteg csúcstechnológiát vonultatnak majd fel.

Forrás: AnTuTu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid