Kiszivárgott a 4 hátlapi kamerával szerelt Samsung mobil

0

A Samsung viszonylag későn szállt be a duál kamerás trendbe, ám most eléggé belehúztak a fejlesztésbe, ugyanis nemrég bemutatták az első tripla kamerás mobiljukat, és hamarosan érkezik egy 4 hátlapi szenzorral szerelt készülék is tőlük. Most pedig az is kiderült, hogy milyen lesz ez a 4 kamera.

A Samsung Galaxy A9s nevű mobilról van szó, amely lehet, hogy Galaxy A9 (2018)-ként kerül majd az európai piacra. Minden bizonnyal ez lesz a világ első 4 hátlapi kamerával szerelt telefonja, és most megérkeztek róla az első hivatalosnak tűnő képek.

A felső egység egy ultraszéles, 120 fokos látószögű 8 MP-es kamera lesz f/2.4-es rekesszel, alatta pedig a 10 MP-es, f/2.4-es telefotó kamerát találjuk majd, amely 2-szeres optikai zoommra lesz képes. Fentről haladva a harmadik helyen található a fő szenzor, ez 24 MP felbontással és f/1.7-es rekesszel bír, vagyis várhatóan gyengébb fényviszonyoknál is jól teljesít majd. Az alsó kamera pedig egy egyszerűbb, 5 MP-es, f/2.2-es egység, és a mélységérzékelésben vesz majd részt.

A rengeteg kamera alatt találunk még egy LED villanót, és a hátlapra kerül egy ujjlenyomat-olvasó is. A Galaxy A9s a hírek szerint egy méretes, 6.28 colos Super AMOLED kijelzővel érkezik, és a Snapdragon 660 fogja hajtani 6 GB RAM és 128 GB tárhely mellett. Az akkumulátor is egész méretes lehet majd, 3720 mAh-s telepre számítunk. A bemutatóra állítólag már holnap sor kerül, tehát nemsokára megérkeznek a hivatalos részletek is!

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid