Durván néz ki a mobilos Call of Duty

0

Úgy gondoljuk, a legendás belső nézetes lövöldözős játékszéria nem igényel különösebb bemutatót, a Call of Duty név már tizenöt éve egyet jelent a minőségi szórakozással, bár nem minden epizód aratott osztatlan sikert. Nem tudjuk pontosan, mennyire lesz hosszútávon tartalmas a Call of Duty Mobile, melyet direkt mobilos platformokra fejlesztenek, de egy nemrég napvilágra került videó alapján elképesztően jó grafikával fog rendelkezni.

A YouTube-on már egy ideje megtekinthető a játékról készített gameplay felvétel, jelenleg ez a leghosszabb és egyben a legfrissebb, melynek köszönhetően némi betekintést kaphatunk a játékmenetet és a vizuális megvalósítást illetően. A Call of Duty Mobile egyelőre csupán Kínában érhető el, és ott is béta változatban van, nem tudni, mikor jut el a nyugati régiókba – ha eljut egyáltalán -, de amit ezen a nyolc perces videón látni, az elképesztően ígéretes.

A grafika ahhoz képest, hogy okostelefonra szabott alkalmazásról van szó, rendkívül jól néz ki, és úgy látszik, az irányítás is gördülékeny lesz. Amennyiben az ilyen színvonalú játékok terjedni fognak – gondoljunk itt még a Bethesda Elder Scrolls: Blades programjára például – egyre nagyobb létjogosultsága lesz a gamer okostelefonoknak. Tekintsétek meg Ti is ezt a rövid ízelítőt, és szorítsatok velünk a mihamarabbi nyugati megjelenésért. Persze aki nagyon türelmetlen, különféle görbe utakon így is beszerezheti az applikációt, csak abban minden menü kínaiul lesz, ami nyelvismeret híján sokat ronthat a játékélményen.

Forrás: YouTube

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid