eFox-Shop akciók: 3D kijelzős Elephone P8 és Umidigi One mobilok

0

Újabb akciós termékeket küldött nekünk az eFox-Shop webáruház, az egyik a különleges 3D kijelzős Elephone P8, de emellett az új Umidigi modellek is rendelhetők már.

Az Elephone P8 3D mindössze 99.99 dollárba kerül most, ráadásul kérhető vámmentes Europe Express szállítási móddal. Ezért az összegért kapunk egy 5.5 colos Full HD kijelzőt, ami képes szemüveg nélküli 3D megjelenítésre, egy MTK6750T chipsetet, 4 GB RAM-ot, 64 GB tárhelyet, egy méretes 4050 mAh-s aksit, valamint Android 7.0-s rendszert. További részletek ezen az oldalon.

Az Umidigi One és az Umidigi One Pro pedig teljesen új modellek, mostanában jelentek meg, és az árukhoz képest valódi prémium funkciókat kaptak. Vékony kávás, notch-os kijelző és különleges színváltozatok jellemzik a mobilokat, a meghajtásukról a Helio P23 chipset gondoskodik 4 GB RAM-mal, és a Pro verzió annyival tud többet, hogy támogatha a 18W-os gyorstöltést, a vezetéknélküli töltést, valamint az NFC-t is.

Az Umidigi One 129.99 dollárba, az Umidigi One Pro pedig 159.99 dollárba kerül, és ezekre is elérhető a vámmentes szállítás.

Forrás: eFox-Shop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid