Visszafogott sikereket vár az LG a V40-től

0

Az LG G7 eladási számai nem voltak valami meggyőzőek, így a koreai vállalat visszafogott sikereket vár a hamarosan megjelenő új csúcsmobiljától, az LG V40-től. Koreai hírforrások azt is kiderítették, mikor érkezhet a készülék, amiről további érdekességekkel is szolgáltak.

A helyi médiaorgánumok úgy tudják, az LG V40 október első hetében, egészen pontosan 10-én, pénteken debütálhat. Ez egyébként pont egy héttel azután lesz, hogy az Apple bemutatta vadonatúj iPhone modelljeit, de legalábbis azokat, amelyeknek OLED kijelzői lesznek.

Az LG állítólag azt remélte, hogy 3 millió G7 modellt ad el belföldön, ám végül ennek csak a fele jött össze. Ennek okán a szóbeszédek szerint mindössze 500 ezer V40 modellhez rendelt alkatrészt a kezdeti forgalmazáshoz. Tekintve, hogy a V30 másfél millió példányban kelt el, ezek nem valami nagy számok, úgy látszik az LG nem sokat vár saját, soron következő csúcstelefonjától.

LG V35

Az értesülések szerint az LG két különböző V40 modellt készített eredetileg, az egyik a prémium “Phoenix “, míg a másik a kicsit szerényebben felszerelt “Falcon” variáns lett volna. A szolgáltatókat nem különösebben győzte meg a drágább változat, amit a korai cég megpróbált eladni a Google-nek, ám a keresőóriás sem kért a készülékből. Ez talán magyarázatot adhat a Google Pixel 3 XL kiszivárgott formatervére, és a különös specifikációkra, amiket eddig hallottunk a mobillal kapcsolatban. Az is lehet, hogy az összes eddigi Pixel 3 XL szivárogtatás főszereplője nem más, mint V40 Falcon variánsa, amiből az LG állítólag 800 ezer darabot tervez gyártani.

Szintén az LG V35

A fenti kissé zavaros értesülések mellé hírt kaptunk az LG első 5G képes okostelefonjáról, ami az LG V45 lehet majd. A szóban forgó mobil nagyon sok olyan alkatrészt foglalhat magában, amit eredetileg a G7, illetve a V40 gyártásához használtak, így szeretné a gyártó kicsit lejjebb faragni az előállítási költségeket. A kamera és a megjelenítő V40-ből kerül a V45-be, míg az 5G antenna valamelyest vastagabbá teheti majd végül – állítják a bennfentesek.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid