Egy 3D nyomtató és egy lézergravírozó akcióban a Two Trees-től

0

Szinte mindegy, milyen kreatív hobbival foglalkozol, egy lézergravírozó és egy 3D nyomtató hatalmas segítség lehet, bármilyen projektbe is kezdj. A Tomtop webáruháza most kedvezményes áron kínál két témába vágó szerkezetet, amelyeket ráadásul európai raktárból küldenek ki, vagyis megúszod az extra költségeket és a hosszú szállítási időt.

A TWO TREES 2017-ben alapult, elsősorban a háromdimenziós nyomtatás és a lézergravírozás foglalkoztatja őket, az elmúlt 5 év során számos sikeres terméket tettek le az asztalra. Kezdetben csupán 30 négyzetméteren, egy aprócska műhelyben tevékenykedtek, de két éven belül eljutottak arra a szintre, hogy több, mint 200 alkalmazottal, 2000 négyzetméteren történik a gyártás, egy telepen, amelynek éves kapacitása eléri a 60 ezres példányszámot.

TWO TREES TOTEM S lézergravírozó

A gravírozó 5,5 wattos teljesítményű lézerrel rendelkezik, amely 300 x 300 mm-es területen képes megmunkálni az adott anyagot. A szerkezet könnyedén boldogul többek között a fával, a műanyaggal, a papírral, a bambusszal vagy akár a bőrrel is, gravírozási pontossága 0,01 mm.

A gépet vezérelni lehet a legtöbb témába vágó szoftverrel, támogatott a Benbox, a LiteFire és a többi, a kompatibilis formátumok között pedig megtalálható a BMP, a JPG, az SVG – egyebek mellett. A TWO TREES TOTEM S lézergravírozó most mindössze 130,38 dolláros áron rendelhető a Tomtop jóvoltából. A vételár így megközelítőleg 52 950 Ft-ra jön ki. További részletek és megrendelés ezen a linken!

TWO TREES Sapphire Pro 3D nyomtató

A szerkezet kényelmes kezelésének érdekében 3,5 hüvelykes, érintőképernyős LCD kijelző került a nyomtatóra, amely lehetővé teszi a számítógéptől független irányítást is. A masina 235 x 235 x 235 mm nagyságú idomokat képes elkészíteni, a nyomtatás pontossága 0,01 mm. Többféle töltőanyagot használhatunk a készülékkel való munka közben, a gép egyaránt jól boldogul PLA, ABS vagy PETG filamentekkel is. A maximális nyomtatási sebesség 300 mm másodpercenként, vagyis a munkafolyamatok kifejezetten gyorsan haladnak.

Számos beépített védelemmel rendelkezik a nyomtató, amelyek mind a felhasználót, mind a készülő terméket igyekeznek megoltalmazni, például ha a fogyóban van a töltőanyag, akkor jelzést kapunk, de akkor is, ha valami mozgatni kezdi a gépet nyomtatás közben. A TWO TREES Sapphire Pro 3D nyomtató most mindössze 180,04 dolláros áron rendelhető a Tomtop jóvoltából, amennyiben használjuk a FFSAPPHIRE kupont a rendelés véglegesítése előtt. A vételár magyar pénzre átszámítva nagyjából 73 500 Ft lesz. Részletes műszaki ismertető és megrendelési lehetőségek ezen a linken!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid