Kiderült, melyik korosztálynak szánja a Samsung a hajlítható mobilját

0

Sok mindent hallottunk, és már kis túlzással láttuk is a Samsung hajlítható okostelefonját, amiről hosszú évek óta nonstop zengenek a különböző pletykák. A koreai cég jövőt idéző mobiljáról most újabb érdekességek derültek ki, többek között például az, hogy egy bizonyos korosztály számára gyártják a limitált számban elérhető okostelefont.

A Samsung még mindig a világelső okostelefon-gyártó, ám mostanában sötét hírek kaptak szárnyra gyengülő eladásokról, bevételkiesésekről. Az okok között a legfontosabb a kínai riválisok nyomása, ezek a konkurensek sokszor olyan ajánlatokat nyújtanak a felhasználók számára, amelyekkel a koreai cég alig, vagy egyáltalán nem tud versenyezni. A Samsung persze nem fogja magát harc nélkül adni, a következő évben induló küzdelemben elsődleges fegyverei a Galaxy S10 széria tagjai, valamint a hajlítható Galaxy F lesz. A The Bell nevű médiaorgánum friss értesüléseket szerzett a gyártó terveiről a prémium készülékeket illetően.

A hírek szerint a Samsung elsődleges célközönsége a hajlítható okostelefon kapcsán a negyvenes éveikben járó felhasználók lesznek. Nyilván nekik nagyobb esélyük lesz a készülék megvásárlására, hiszen a fiatalabbak nem feltétlenül rendelkeznek megfelelő anyagi forrásokkal. Egy 40 év fölötti potenciális vásárló már jó eséllyel megalapozott egzisztenciával rendelkezik, és a Samsung nekik kínálná a vélhetően brutális árcédulával piacra kerülő mobilt. (1700 és 2500 dollár közötti árat pletykálnak, ami nagyságrendligen 500-700 ezer Ft.)

Koncepció

Úgy tudjuk, a hajlítható készülékből mindössze 1 millió példány kerül legyártásra. A telefon egy limitált szériás termék lesz, amitől a Samsung a vezető innovátor szerepének visszanyerését reméli. Ezen túlmenően a cég fejesei egy még inkább prémiumabb imázs megteremtésének az eszközét látják a futurisztikus újdonságban.

A Samsung Galaxy S10 termékcsalád esetében 10 millió legyártott készülékre lehet első körben számítani. Amikor elérkezik a mobilok márciusi startja, a gyártó vélhetően rá fog kapcsolni, hogy mindig elegendő számú telefon lehessen a boltok polcain.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid