Ez az egyik legjobb ingyenes dinamikus sziget app Androidra

0

Már több olyan alkalmazás is létezik, amelyek az iPhone 14 Pro modellek dinamikus sziget funkcióját teszik elérhetővé Android mobilokon, választási lehetőségekből tehát nincs hiány. Ugyanakkor mi követve a GizChina ajánlását egy olyan alkalmazásra tesszük le a voksunkat, amely ingyenes, elérhető a Google Play Áruházból, és több ezren szavaztak már neki bizalmat. Lássuk, hogy mire képes a Dynamic Island: dynamicBar nevű app!

A későn kelők kedvéért eláruljuk, hogy a dinamikus sziget egy az iPhone 14 Pro modellekkel érkezett funkció, vagy jobban mondva funkciókészlet, amely segítségével a kapszula alakú szenzorsziget a telefon kijelzőjének felső részén extra lehetőségek egész tárházává alakul.

Értesítések jelenhetnek meg itt, szabályozni lehet egyes alkalmazásokat, vezérelhetővé válik egy csomó minden. Csak idő kérdése volt, hogy egyes fejlesztők elkezdjék ezt az eszköztárat átültetni Android rendszerre és már most is van egy rakat olyan alkalmazás, amely jobb vagy rosszabb módon de megpróbálja mímelni az Apple megoldását.

A Dynamic Island: dynamicBar már több, mint 10 ezer alkalommal lett telepítve, és mivel ezt a Play Áruházból tehetjük meg, a dolog teljesen biztonságos. A letöltést követően biztosítani kell bizonyos engedélyeket ahhoz, hogy az applikáció működni tudjon. Az ígéret szerint nem gyűjt érzékeny információkat a készülékről, a főmenü megtekintéséhez azonban hozzáférést kell biztosítani a kisegítő lehetőségekhez és engedélyezni kell az értesítéseket is. Mindezeket követően a dinamikus sziget megjelenik a képernyő tetején.

A beállítások menüben ki lehet választani, hogy mely alkalmazások jelenítsék meg értesítéseiket az újdonsült felületen, illetve mely appokat szeretnénk innen vezérelni. Megváltoztatható a dinamikus sziget magassága, szélessége, illetve pozíciója, illetve azt is be lehet állítani, hogy a szélei szögletesek legyenek, vagy inkább lekerekítettek. A sáv színe is teljesen szabadon állítható.

Az alkalmazás teljesen ingyenesen használható, azonban van egy hátránya: tele van hirdetéssel. Ezektől csak úgy lehet megszabadulni, ha előfizetünk a “fizetős” változatra, de mivel a világon sehol nincs ingyen ebéd, ezen annyira nem szabad meglepődni. Természetesen arra buzdítunk mindenkit, hogy akár más, hasonló funkciókkal kecsegtető alkalmazásokkal is bátran kísérletezzenek, amennyiben azok forrása a Google szoftveráruháza. Ha viszont megtetszett a Dynamic Island: dynamicBar, akkor erre a linkre kattintva tudjátok letölteni!

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid