Egy LG mobil lett az üzemidő új bajnoka

0

Még mindig elég gyatra üzemidőre képes a legtöbb okostelefon, de azért mostanában megfigyelhető egy olyan törekvés a gyártóknál, hogy tisztességes aksit pakoljanak egyes készülékeikbe. A hatalmas telepek persze sok esetben tégla vastagságot és súlyt eredményeznek, de azért van egy középút is, mint például a 4100 mAh-s Redmi 3. Most azonban az LG tört az élre egy nagyon ígéretes mobillal!

A PhoneArena egy egyedi szkriptet használ az üzemidő tesztelésére, ami a normál használatot próbálja modellezni, és addig fut folyamatosan 200 nites fényerőre állított kijelzőn, amíg a készülék teljesen le nem merül. A nemrég bemutatott LG X Powert is próbára tette a tech portál, és az újdonság minden eddiginél jobb, 15 óra 18 perces eredményt ért el. Ez több mint duplája a Galaxy S7 edge idejének, ami egyébként szintén egész jó üzemidővel büszkélkedhet.

lg-x-power-akksi

Az LG X Power, mint ahogy a neve is mutatja, egy üzemidőre kihegyezett okostelefon. Az aksija 4100 mAh-s, de ehhez képest egy elég karcsú, 7.9 mm-es készülékről beszélhetünk. Más szempontból már nem annyira fényes a mobil, a belépőszint és a középkategória határán mozog.

LG-X-Power

Egy 5.3 colos HD kijezlő került az X Powerbe, amit a négymagos MT6735 processzor hajt 2 GB RAM és 16 GB-os bővíthető tárhely társaságában. A kamerák 13 és 5 megapixelesek, a rendszer pedig Android 6.0.1-es. A készülék 180 euróba kerülhet Európában.

forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid