Életet menthet az Elsősegély applikáció – Töltsd le te is!

0

Volt már olyan, hogy egy okostelefon életet mentett, például mert megállított egy kilőtt lövedéket. Az Elsősegély alkalmazás segítségével azonban jóval prózaibb módon lehet életmentő az eszközünk, ugyanis ha feltelepítjük készülékünkre, az applikáció egyszerű, velős magyarázatokkal közli, mi is a teendő, ha beütött a baj. 

Az alkalmazás ingyenesen tölthető a két legnépszerűbb mobil operációs rendszerre, és abban segít, hogy megfelelő ellátásban tudjuk részesíteni azt, aki életveszélyes állapotba került a közelünkben. Persze ez nem helyettesítheti a szakszerű egészségügyi ellátást, de például egy megfelelően elvégzett szívmasszás életben tarthatja a pácienst, míg kiérnek a mentők.

elsősegély applikáció

Ha megnyitjuk az applikációt egy listaszerű felsorolást találhatunk a különféle krízishelyzetekről, innen kell választani, majd egyszerű, könnyen érthető, lépésről lépésre haladó instrukciókat kapunk arról, hogy mi is a teendő. Az alkalmazás kérdez, és a válaszoktól függően fog zajlani a segítségnyújtás menete. Végső esetben a mentő egyetlen gombnyomással hívható, ám ha a szituáció megoldódik, avagy mégsem szükséges a szakember, arról is tájékoztatást kapunk, milyen további intézkedéseket kell eszközölnünk.

A mentő kihívásában, és a gyors problémaleírásban is segítséget kapunk, illetve videódemonstrációk, sőt, egyéb általános információk szintén találhatóak az alkalmazáson belül.

Letöltés:

forrás: Play Áruház

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid