Egy rakat játék érkezett a Messengerbe

0

Korábban már írtunk a Facebook új tervéről, miszerint egy komplett játékplatformmá alakítanák a Messengert, most pedig hivatalosan is bejelentették az új frissítést.

A mai napon debütált a Messenger új funkciója, az Instant Games, ami lehetővé teszi, hogy játékokat indítsunk el közvetlenül egy csevegésből. Jelenleg 17 játék közül választhatunk, van köztük PAC-MAN és Space Invaders is, az alábbi képen találod a teljes listát.

messenger-instant-games-01

A játékokat a csevegő szövegmezője fölött megjelenő kontroller ikonra kattintva lehet elérni, és a Messengeren belül futnak, azaz nem kell semmit telepíteni hozzájuk. Természetesen a barátainkkal is összemérhetjük az ügyességünket az említett játékokban, akár egyszerre több ismerőst is ki lehet hívni.

messenger-instant-games-03

Elvileg a webes felületen, Androidon és iOS-es is elérhető az új Instant Games, a megfelelő frissítéseket már 30 országban elindították. Hogy pontosan mely régiók ezek, azt nem árulta el a Facebook, így azt sem tudjuk, hogy valakinél felbukkant-e már Magyarországon a funkció. Érdemes türelemmel várni, és néhány naponta ellenőrizni, hogy elérhető-e új frissítés a Messengerhez. Amit még fontos megemlíteni, hogy minimum Android 5.0 vagy iOS 8 kell az újításhoz.

forrás: Facebook, Messenger blog

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid