Kicsi a kezed? Itt az új Samsung Glaxy J1 Mini Prime

0

A mai világban már igen nehéz elképzelni, hogy 4 colos kijelzővel látnak el egy okostelefont. A Samsung mégis megtette, és a Galaxy J1 Mini Prime már kapható is az Egyesült Államokban. Ennek ellenére nem csináltak nagy felhajtást a megjelenéssel kapcsolatban, érthető okokból.

Az Amazonon 89,99$-ért (kb. 27 ezer forint) lehet a megvásárolni a mobilt, és az Ebay-en is nagyon hasonló az ára. Mindkét esetben kártyafüggetlen eszközökről van szó, de ezek az amerikai hálózatra lettek tervezve. Azt sajnos még nem tudni, hogy más piacokon is megjelenik-e a mobil, de van rá esély. A 4G-t kihagyták az eszközből, csak a 3G-s adatsebességet támogatja, de védelmére szolgáljon, hogy Dual SIM-es.

samsung-galaxy-j1-mini-prime-01

A Galaxy J1 Mini Prime nagyon hasonlít a 4,5 colos kijelzővel szerelt nagytestvérére, a Galaxy J1-re. A differencia elég csekély, inkább a kijelzőre, és ezáltal az akkura vonatkozik a méretcsökkenés. A beépített TFT kijelző 480*800-as felbontású és 233ppi pixelsűrűségű. Ez kétségtelenül az egyik legkisebb megjelenítő, amit mostanában láthattunk.

samsung-galaxy-j1-mini-prime

Legyünk őszinték, a kis készülék nem egy hardverbajnok. A J1 Mini Prime a 6.0-s Androidot kapta, a belsejében pedig egy Spreadtrum SC9830-as négymagos, 1,2 GHz-es processzor, 1 GB RAM, továbbá 8 GB belső tárhely foglal helyet. Az előlapi kamera VGA, a hátsó pedig 5MP-es, és LED vakut szerencsére kapunk. A nem túl nagy tárhelyet MicroSD kártyával bővíthetjük, az akku pedig 1500 mAh-s.

Egészen nyilvánvaló, hogy ezzel a teljesítménnyel nem ragadtatnak el túlságosan minket. Viszont ha arról az oldalról közelítjük meg, hogy mire is hivatott ez a mára már aprónak számító készülék, akkor egészen elégedettek lehetünk. Ideális lehet tartalék telefonnak, illetve céges, nem túl nagy igényű felhasználásra is akár. Az áráról se feledkezzünk meg, hiszen még a 100$-t sem üti meg.

forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Király Artúr

Új tag a Napidroidnál

NapiDroid