Egy tavalyi mobilt választottak a legjobb Android telefonnak

0

Ha megbízható termékértékeléseket keres valaki, akkor az amerikai Consumer Reports egy remek forrás. A független vállalat 1936 óta segít a vásárlóknak a legjobb döntés meghozatalában, és nemrég közzétették a legfrissebb eredményeiket azzal kapcsolatban, hogy melyek most a legjobb okostelefonok.

A legjobb iOS-es mobilnak a iPhone 12 Pro Maxot választották, ami nem túlzottan meglepő, számunkra viszont sokkal érdekesebb a legjobb Android készülék címe, amit a tavalyi Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G kapott meg.

A Consumer Reports szerint nagyon jól sikerült a legutóbbi Note modell, és a hozzá tartozó S Pen révén könnyebben kezelhető a méretes kijelzője. Azt is megjegyezték, hogy bár az új Galaxy S21 széria is jól teljesített a teszteken, a hatalmas újítások elmaradtak, a legnagyobb dolog az új készülékekkel kapcsolatban az, hogy az alap modellek olcsóbbak lettek a tavalyi verzióknál. Így továbbra is a Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G a legjobbra értékelt Android rendszerű telefonjuk.

A legjobb megfizethető mobil egyébként a OnePlus Nord N10 5G lett, míg a OnePlus Nord N100 a remek üzemideje miatt kapott dicséretet (“Best Phone for All-Day Battery Life”).

Egyetértesz a Consumer Reports véleményével?

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid