Egy telefon túlélte a 300 méteres zuhanást, miközben végig ment a kamera!

0

Ha egy telefon leesik akár csak a kezünkből, ijedten nyúlunk érte, félve az esetleges töréstől. Ennek ellenére előfordulnak különleges esetek is, mint például cikkünk alanyával, amiben a hatalmas zuhanás sem tett kárt.

A telefon egy Samsung Galaxy S5, melynek tulajdonosa, egy bizonyos Blake Henderson éppen egy kisebb méretű repülőgépen ült. Ekkor úgy gondolta, hogy jó ötlet lesz lekamerázni egy tőle nem messze repülő másik járművet. Körülbelül 1000 láb magasan, azaz 300 méterre a földfelszíntől történt az eset, mikor is Henderson elejtette a telefont, ami így megkezdte utazását. A készülék kamerája végig rögzítette a zuhanást, és még akkor sem állt le, mikor az egy helyi lakos hátsó kertjében landolt.

Egy pár perc eltelik, mire a kert gazdája megtalálja a mobilt, azt találgatva, vajon az honnan kerülhetett oda. A készülék később visszakerült az eredeti tulajhoz, aki maga is nagyon meglepődött, hogy szeretett telefonja továbbra is működőképes. Végül az unokaöccse, Robery Ryan osztotta meg a YouTuben-on a felvételt, melyet így bárki megtekinthet, aki nem hinné el a sztorit.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid