Egy teljesen új szekciót kap a Facebook

0

A Facebook hivatalosan is bejelentette, hogy egy teljesen új fejlesztést tesztelnek. Nem másról van szó, mint egy új, kiemelt szekcióról, ami csak videókat tartalmaz.

A jövőben tehát egy különálló helyet kapnak a Facebook videók, ami az utóbbi hónapok fejlesztéseit elnézve nem túlzottan meglepő. Már most is elárasztják az üzenőfalunkat a mozgóképek, amik alapértelmezetten maguktól elindulnak, hamarosan pedig akár a profilképünket is helyettesíthetjük egy videóval. Nem kétséges tehát, hogy a Facebook a YouTube babérjaira tör, nem is teljesen esélytelenül.

Az új videós szekció a Facebook böngészős változatában az oldalsávból lesz elérhető, a kedvencek között jelenik majd meg a linkje. A mobilos alkalmazás sem marad ki, itt is kiemelt helyen érhetjük majd el a videókat, amelyek az ismerőseinktől, a követett oldalaktól, vagy egyéb helyről származnak. Az applikációban ráadásul lesz egy lebegő ablakos videónézési lehetőség is, ami lehetővé teszi, hogy közben mást is csináljunk a Facebookon. Ez kísértetiesen emlékezet a YouTube alkalmazás hasonló képességére.

Az új funkciókat már élesben tesztelik, de egyelőre csak kevés felhasználó számára érhetők el. Hamarosan azonban globálisan is útjára indulhat a Facebook videós részlege.

Facebook

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid