Egymás mellett pózol a Galaxy S6, a HTC One M9 és az iPhone 6

1

Egyelőre még nincs hivatalos információnk a Samsung és a HTC soron következő csúcsmobiljainak kinézetéről, de azért már elég sok minden sejthető, hiszen mindkét készülékről számtalan kép szivárgott már ki. Ezek alapján a Galaxy S6-ról és a One M9-ről is készültek teljes renderelt fotók, amik minden bizonnyal közel állnak a végleges formatervhez.

Egy ügyes grafikus, Martin Hajek most egymás mellé rakta a HTC és a Samsung újdonságát, valamint a Apple üdvöskéjét, az iPhone 6-ot. Egyébként már csak azért is érdekes az összehasonlítás, mert mindhárom készülékben vannak hasonló vonások a dizájt illetően, és emiatt megy is rendesen az adok-kapok a rajongók között.

HTC-one-M9-2015-Hajek-027HTC-one-M9-2015-Hajek-025HTC-one-M9-2015-Hajek-026HTC-one-M9-2015-Hajek-024HTC-one-M9-2015-Hajek-023

Fontos újra kiemelni, hogy ezek nem hivatalos képek a Galaxy S6 és a HTC One M9 esetében, azaz nem biztos, hogy pontosan ilyen lesz a végleges kinézet. Ráadásul akad is hiba a képekben, hiszen az S6 várhatóan 5.1 colos, míg az M9 5 colos lesz, mégis a HTC kijelzője tűnik nagyobbnak.

A Samsung Galaxy S6 és a HTC One M9 bemutatója egyaránt március 1-jén lesz, kíváncsian várjuk, hogy melyik gyártó nyűgöz majd le minket jobban.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid