A Samsung Galaxy Tab S2 vékonyabb lesz, mint az iPad Air 2

0

A Sammobile értesülései szerint a Samsung prémium táblagépeinek következő generációja az iPadek nyílt kihívója lesz, többek között karcsúságban is. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a dél-koreai vállalat gőzerővel dolgozik a felsőkategóriás tabletek folytatásán, de most újabb információmorzsák kerültek napfényre a Galaxy Tab S széria jövendőbeli tagjairól. 

Az Apple iPad Air 2-je a világ legvékonyabb tabletjeinek egyike – mindössze 6.1 mm -, de az új Tab S készülékek még ennél is karcsúbbak lesznek. Hogy az újdonságoknak még inkább prémium hatása legyen – na nem mintha a jó minőségű műanyagnak nem volna – a készülendő modellek fém házat fognak kapni. A leginkább érdekes azonban az, hogy a kijelzők a korábbi 8.4 és 10.5 helyett 8.0 és 9.7 hüvelykesek lesznek, ami arra enged következtetni, hogy a Samsung nem csak a középkategóriás táblagépei között honosítja meg a 4:3-as képarányt, hanem ez a trend továbbgyűrűzik a csúcsmodellek közé is.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor fedi fel a gyártó a vadonatúj tableteket, de mindenképpen szemmel tartjuk majd a Samsung háza táját, és közöljük, ha lesz valami friss hír!

Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid