Egyre több Samsung tulaj használja ugyanazt a jelszót, pedig nem kellene

0

Ki nem találnátok, hogy mi az egyik legnépszerűbb jelszó a Samsung készülékek felhasználói között egy 30 országot átölelő friss felmérés szerint.

A SamMobile beszámolója szerint a jelszókezelési megoldásokkal foglalkozó Nordpass egy új tanulmányt készített a leggyakrabban használt jelszavakról. Bár még mindig a “password” és az “12345” a legnépszerűbb jelszavak összességében a világon, a Samsung készülékek tulajdonosai közül meglepően sokan választják a “samsung”-ot jelszónak végig kis betűvel. Mondanunk sem kell, akár nagy, akár kis betűvel írjuk, egyáltalán nem jó ötlet a kedvenc márkánkat megadni, hiszen ez elég könnyen kitalálható.

Sajnos a tendencia nem jó, a korábbi évek hasonló kutatásaival összevetve az figyelhető meg, hogy egyre feljebb kerül a népszerű jelszavak toplistáján a “samsung”.

Ha ilyen vagy ehhez hasonló egyszerű jelszót használsz, akkor minél hamarabb változtasd meg. Használj több karaktert, kis és nagy betűket, illetve számokat, és ajánlott írásjelet is tenne bele. Az olyan egyszerű szavakat és kifejezéseket pedig kerüld, amik nagyon jellemzőek rád, mert ezeket nem csak te jegyzed meg könnyen, hanem más is kitalálhatja, ami komoly kellemetlenségekhez vezethet.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid