Jövőre érkezik a Huawei P9

0

A korábban már a pletykák kereszttüzébe került Huawei P9 ismét reflektorfényben van. A legfrissebb értesülések szerint a kínai vállalat új csúcsmobilja jövő év márciusában indulhat világhódító hadjáratára. 

A hír forrása természetesen a Kínában található, egészen pontosan a Mobile-Dad nevű helyi orgánumról van szó. Voltak olyan szóbeszédek, hogy az új zászlóshajó még az idén a polcokon landol, ám ez nem fog megtörténni. Vegyük csak azt, hogy az idei csúcsmobil, a P8 áprilisban került forgalomba, és azt, hogy a Huawei most dobott piacra egy másik felsőkategóriás okostelefont, a Mate 8-at. Kizárt, hogy a vállalat saját magának akarjon konkurenciát állítani, ezért az értesülés, mely szerint a P9 2016 márciusában kerül bemutatásra, egy valószínű, és több mint lehetséges forgatókönyv.

Huawei Mate 8

Huawei Mate 8

A szóban forgó telefonról egyébként azt beszélik, hogy 5.2 colos kijelzőt kaphat, akárcsak a P8, bár a felbontás egyelőre kérdéses. A lekerekített dizájnt – azt még nem tudjuk, hogy ez pontosan mit jelent – kínáló megjelenítő mögött egy Kirin 950-es lapka ketyeghet, ami ugyebár a Huawei legaktuálisabb, házon belül fejlesztett fenegyereke. A mobilban 4 GB RAM, lézeres autofókusszal tuningolt duál hátlapi kamera és ujjlenyomat-olvasó is lesz. Jövőre egy Huawei P9 Max modellel is találkozhatunk, amelynek 6.2 hüvelykes kijelzőjén QHD felbontásban sorakoznának a pixelek. Azt mondjuk még nem tudni, hogy ez a P9-cel egy időben, vagy valamilyen más alkalommal kerül bemutatásra.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid