Hamarosan érkeznek a hajlítható kijelzős Vivo X Fold 3 mobilok

0

Rengeteg előzetes értesüléshez volt szerencsénk a hajlítható kijelzős Vivo X Fold 3 modellek kapcsán. Most végre az is kiderült, hogy mikor leplezik le a készülékeket.

Arról eddig is beszéltek, hogy valamikor március végén mutathatják be hivatalosan a Vivo X Fold 3 okostelefonokat, de pontos dátumot senki nem említett. Most viszont kiszivárgott egy promóciós poszter, amelyen ott van a jeles dátum. A Vivo X Fold 3 modelleket március 26-án, helyi idő szerint este 7 órakor leplezik le Kínában.

A termékcsalád két készülékből fog állni, az alapmodell mellett debütál az X Fold 3 Pro is. A korábbi szóbeszédek szerint az előbbi Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlettel lesz felszerelve, energiaellátásáról pedig egy 5500 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

Ehhez képest az X Fold 3 Pro borítása alá Snapdragon 8 Gen 3 chipset kerül, az akkumulátor pedig 5800 mAh-s lesz. Hacsak egy másik gyártó be nem előzi a saját készülékével, ez lesz az első hajlítható képernyős mobil Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlettel.

Az okostelefonok közös vonása lesz az IPX8 minősítésnek megfelelő ellenállóképesség a vízzel szemben, illetve az, hogy a hajlítható képernyőjük 8,03 hüvelykes lesz, míg a külső részre egy 6,53 colos megjelenítő kerül. Mindkét AMOLED képernyő alá ultrahangos ujjlenyomat-olvasót szerelnek, ami a szakmai vélemények szerint gyorsabban és pontosabban teszi a dolgát, mint egy optikai konstrukció.

A Vivo X Fold 3 modellek már a legelső bekapcsolás követően Android 14 operációs rendszerrel fogadják majd új tulajdonosukat. A két modell között még annyi lesz a különbség, hogy a Pro kiadás periszkópos telefotó kamerával lesz felszerelve, amit az alapmodell sajnos nem kap meg.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid