Ekkor frissülnek Android 9.0-ra a Samsung mobiljai!

0

A Samsung kiadott egy friss listát azon készülékekről, amelyekre a következő nagyjából fél évben ki fogják adni az Android 9.0 Pie frissítést hazánkban.

Az alábbi lista a Samsung Members alkalmazásban jelent meg, tehát teljesen hivatalosnak tekinthető. Ahogy az a képernyőmentésen is látszik, a Galaxy S9 modellek és a Note 9 frissítése már lezajlott, és jelenleg a 2017-es csúcsmodellek vannak soron, vagyis az S8, az S8+ és a Note 8.

A képet olvasónk, Zsolt küldte, köszönjük!

Áprilisban megindul a középkategória Android 9.0-s frissítése is, mégpedig jó néhány készülékkel. Hamarosan megkapja az új rendszert a Galaxy A8 (2018), a Galaxy A6, a Galaxy A6+, a Galaxy A7 (2018), a Galaxy A9 (2019), a Galaxy J6+, illetve a tabletek közül a Galaxy Tab S4 10.5.

Májusban frissülhet a Galaxy J4+ és a Galaxy J6, utána pedig a Galaxy J7, J5 és J3 2017-es kiadásai vannak betervezve, valamint az Xcover 4. Ezeken kívül annyi derült még ki, hogy a Galaxy Tab Active 2 és a Tab A 10.5 októberben kaphatja meg az új rendszert.

Fontos megemlíteni, hogy a készülékek frissítése könnyedén elhúzódhat, így nem biztos, hogy pontosan a kiírt hónapban kapja meg minden példány az Android Pie-t, de iránymutatásnak jó a lista.

Forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid