Ekkor jöhetnek a Samsung Galaxy S22 mobilok

0

A legfrissebb hírek szerint később érkezik a Galaxy S22 széria, mint vártuk, de azért olyan túlzottan sokáig így sem kell majd várnunk.

A jelenlegi aktuális csúcsmodellek, vagyis a Galaxy S21 sorozat tagjai idén január 14-én mutatkoztak be, az S22 trió viszont valamivel később érkezik. A Sammobile friss értesülései szerint a Galaxy S22, a Galaxy S22+ és a Galaxy S22 Ultra valamikor február elején debütál, és rögtön meg is indul majd az előrendelési lehetőség. Bár erről nem esett szó, de úgy néz ki, hogy valamikor február második felétől lehet majd ténylegesen is megvásárolni a mobilokat.

Egyébként a februári bemutató egyáltalán nem szokatlan, sőt, az S21 előtt rendre februárban érkeztek a Galaxy S telefonok, az S20 széria például február 11-én. Tehát akár úgyis felfoghatjuk, hogy visszaáll a Samsung a normál menetrendre, bár bizonyára nem ez áll a későbbi időpont mögött, hanem sokkal inkább a chiphiány.

Egyébként már egész sok mindent lehet tudni a Galaxy S22 mobilokról, a legutóbbi információk szerint például egyformán vékony lesz mindenhol a kijelző körüli káva, és a két kisebb modell esetében az előlap és a hátlap is lapos kialakítást kap. A kameralyuk marad, és a hátlapi kamerák terén sem számítunk túl nagy újításokra, a hardver viszont nagyot léphet előre, hiszen az Exynos processzoros verziókban valószínűleg már AMD grafikus chip lesz.

Gyorstöltés terén nem várunk nagy előrelépést, marad a 25W, esetleg az Ultra támogatni fogja a 45W-ot, de ez még nem biztos. Az aksik kapacitása viszont csökken a két kisebb modellnél, az S22 esetében egy 3700 mAh-s, az S22+-nál pedig egy 4500 mAh-s telepre számítunk. Az Ultra marad 5000 mAh, és ez nem csak támogatni fogja az S Pent, de még lesz is saját helye a házban a tollnak.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid