Ekkora aksival jön a Samsung Galaxy Note 20

0

Az már korábban kiderült, hogy mekkora aksit kaphat a Note 20+, most pedig az alap modellről is érkeztek infók. Szerencsére nem lesz sokkal kisebb a telep, mint a nagy testvér esetében.

A Galaxy Note 20+ akkumulátora 4500 mAh-s lesz, ez már hetekkel ezelőtt kiderült, most pedig megtudtuk, hogy a Galaxy Note 20 egy nem sokkal szerényebb, 4300 mAh-s akkut kap. Az alkatrész EB-BN980ABY modellszámon fut, és nemrég megkapta a tanúsítványát a kínai 3C hivataltól, így elég megbízható az infó.

Amennyiben valóban ezek a pontos adatok, alig lesz különbség a két modell aksija között, de ez nem is annyira meglepő, ugyanis a korábbi hírek szerint a Note 20 egy 6,7 colos megjelenítőt kap, a Note 20+ pedig 6,9 colos lesz, azaz itt sincs akkora eltérés.

Note 20+ nem hivatalos renderkép

Az új csúcsmobilok várhatóan 120 Hz-es AMOLED kijelzővel, Snapdragon 865 vagy Exynos 992 processzorral, akár 16 GB RAM-mal és S Pennel érkeznek, utóbbi azonban a szokásostól eltérően a jobb helyett a bal oldalra kerülhet. A bemutató minden bizonnyal augusztusban lesz.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid