Elég furán nézhet ki a Galaxy Watch 7 Ultra

0

Kiszivárgott a Samsung új prémium okosórája, a Galaxy Watch 7 Ultra, ami egy meglehetősen érdekes dizájnt kap, kicsit olyan, mintha a gyártó nem tudta volna eldönteni, hogy négyzetes vagy kerek órát szeretne, ezért mindkettő lett.

Az ismert szivárogtató, OnLeaks megosztott néhány előzetes renderelt képet, amiken a Galaxy Watch 7 Ultra szerepel.

Ez egy prémiumabb, drágább változata lesz a Watch 7 modelleknek, valami olyasmi, mint az Apple Watch Ultra készülékek. A Galaxy Watch 7 Ultra is egy kicsit nagyobb és vaskosabb lesz a társainál, egész pontosan 47 x 47,4 x 16,4 mm-es, miközben a kijelző marad 1,5 colos.

A Samsung új okosórája leginkább az érdekes formájával hívhatja majd fel magára a figyelmet. A kijelző és az azt körülvevő forgatható gyűrű kör alakú, de maga a ház inkább egy lekerekített négyzetet formáz. Szerintünk elég fura lett, de biztosan lesz, akinek bejön majd, legalább nem annyira szokványos.

Ami még feltűnhet a képeken, hogy kettő helyett három gomb került az okosóra oldalára. Az extra vezérlő minden bizonnyal valami hasonló akciógomb lesz, mint amit az Apple is használ az Ultra modelljein.

A Galaxy Watch 7 Ultra július 10-én mutatkozhat be a többi Watch 7 órával és a Samsung legújabb hajlítható telefonjaival együtt.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid