Jöhetnek a 350.000 Ft-os appok a Play Áruházba

0

Eddig 400 dollár (nálunk kb. 133 000 Ft) volt az alkalmazások és játékok maximális ára a Play Áruházban, most viszont úgy döntött a Google, hogy ez nem elég, és jelentősen megemelte a limitet.

Utoljára 2015-ben, vagyis 9 éve emelték fel az appok maximális árát, akkor 200 dollárról 400 dollárra változott a határ. Ez volt az a legmagasabb összeg, amit elkérhettek a fejlesztők egy-egy játékért vagy alkalmazásért az elmúlt időszakban. Volt is néhány cím, ami kihasználta ezt, de ezeknek leginkább csak a figyelemfelkeltés, a polgárpukkasztás volt a célja, és nem kínáltak valódi értéket.

Ha valaki korábban beszerezte a legdrágább appok vagy játékok egyikét, csak azért, hogy felvághasson vele, akkor most újra készítheti a pénztárcáját, ugyanis a Google megint felemelte a limitet, nem is kevéssel. A maximális összeg 2,5-szeresére, egész pontosan 999,99 dollárra (kb. 350 000 Ft) nőtt, vagyis már ennyiért is lehet majd appokat vásárolni a Play Áruházban.

Egyelőre még nem találtunk olyan címet, ami kihasználná az új limitet, de a legdrágább játék fejlesztője minden bizonnyal hamar lépni fog. A “Fisherpunk-Most Expensive Game“-nek a nevében is benne van, hogy ez a legdrágább, és ha hű akar ehhez maradni, akkor muszáj lesz módosítani az árán.

 

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid