Eleglide elektromos bicajok Black Friday akcióban a gyártó weboldalán

0

Az Eleglide kiváló ár/érték arányú elektromos kerékpárokat gyárt, több modelljük is járt már nálunk tesztelésen, és meg voltunk velük elégedve. Most közvetlenül a gyártótól lehet megrendelni ezeket a bicajokat Black Friday akcióban, természetesen EU raktárról, gyors szállítással.

A gyártó legújabb elektromos kerékpárjait az alábbi linkre kattintva tudjátok megtekinteni, felszereltség szempontjából mindegyik ott van a topon, de azért akadnak különbségek.

A fekete pénteki akciókat érvényesítő kuponok az alábbiak:

  • 100 eurós kedvezményt biztosít a BF100 kupon, amelyet az Eleglide Citycrosser, a Tankroll, és az M1 Plus vásárlásakor válthatunk be
  • 80 eurós kedvezményt biztosít a BF80 kupon, amelyet az Eleglide T1, illetve a T1 STEP-THRU vásárlásakor válthatunk be
  • 50 eurós kedvezményt biztosít a BF50, amelyet az Eleglide M1 vásárlásakor válthatunk be.

Az Eleglide most kínál két új kerékpárt is, amelyekkel mindenképpen érdemes megismerkedni, az alábbiakban őket fogjuk röviden bemutatni. Igazából szinte azonos modellekről van szó, csak a váz kialakítása más.

Eleglide T1 (férfi vázas verzió)

A 27,5 colos kerekekkel ellátott T1 belsejében egy 250 wattos elektromotor teljesít szolgálatot, amely lehetővé teszi a 25 km/órás haladási sebességet (persze tekeréssel gyorsabban is mehetünk vele). Nagy szerencse, hogy ezt a biciklit nem csak a madárcsontú, vékonyabb urak – vagy hölgyek – használhatják, mert a váz teherbírása 120 kg. Hogy a közlekedés biztonságosabb legyen, a kerékpár kapott saját, beépített világítást, illetve extraként egy 3,5 hüvelykes LCD kijelzőt, amelyről le tudunk olvasni minden fontosabb adatot.

7 sebességes Shimano váltó, illetve IPX4 minősítésnek megfelelő por- és vízállóság teszi teljessé a jellemzők listáját. A kerékpár alumínium váza egy 12,5 amperórás akkumulátort rejt, amely elektromos rásegítés mellett akár 100 km-es hatótávot biztosít. Ha szeretnétek többet tudni a bicikliről, vagy rendelni egyet, akkor érdemes lesz erre a linkre kattintani!

Eleglide T1 STEP-THRU (női vázas verzió)

Természetesen ez a bicikli is alumínium ötvözetből készült vázzal rendelkezik, amely képes tartósan tűrni a 120 kg-os terhelést is. Az IPX4 védelem ugyanúgy adott, mint a másik változat esetében, mint ahogyan a 3,5 colos LCD képernyő is a fontosabb adatok leolvasásához. Olyanokra kell gondolni, mint az akkumulátor töltöttsége, vagy az éppen aktuális haladási sebesség.

Apropó sebesség, a motor 250 wattos és legfeljebb 25 km/órával tud bennünket repíteni. Továbbra is rendelkezésre áll a beépített világítás, az első- és hátsó tárcsafék, a 7 sebességes Shimano váltó, illetve a 12,5 amperórás akkumulátor is, amelyet felhasználó egyébként könnyedén cserélhet. Elektromos rásegítés mellett akár 100 km is lehet a kerékpár hatótávolsága. További részleteket és megrendelési lehetőségeket ezen a linken fogtok találni!

Még egy apróság! Az Eleglide november 21-től egy ajándékozási programot indít, amely egészen 26-ig tart. Mindazok, akik követik az Eleglide Facebook-oldalát, esélyt kapnak arra, hogy nyerjenek egy Citycrosser kerékpárt.

Forrás: Eleglide

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid