Okosóra kiárusítás csak 1 napig, Black Friday akciók!

0

2022-ben hivatalosan november 25-ére esik a Black Friday, számos webáruház tart a szokásosnál nagyobb akciókat ezen a napon, és most néhány okosórás ajánlatra szeretnénk felhívni a figyelmet. Női, férfi és gyerek típusok is vannak a kínálatban magyar menüvel!

Az alábbiakban az okosórákkal foglalkozó Droidvilág webáruház fekete pénteki kínálatát mutatjuk be.

Az akciók csak 1 napig érvényesek, 2022. november 25-én 00:00-tól 23:59-ig.

  • Frissítés: A Black Friday véget ért, de vannak még akciós okosórák decemberre!

Év végi okosóra akciók

Minden okosórához ajándék jár (üvegfólia és/vagy extra szíj)!

További tudnivalók:

  • Ingyenes szállítás előre fizetés esetén
  • 1-2 munkanapon belül feladjuk a termékeket
  • 1 év teljes körű magyarországi garancia minden okosórára
  • 30 napos visszavásárlási garancia minden okosórára

Ismerd meg az akciós okosórákat!

Smartic NEO 2 okosóra (magyar menüs, vízálló)

Smartic NEO 2 egy népszerű okosóra, ami a vízálló kivitel, a vékony fémház és a teljesen magyar nyelvű menü miatt lehet érdekes. A prémium külsővel ellátott okosórát elsősorban férfiaknak ajánljuk.

Az okosórán van hangszóró és mikrofon, így alkalmas hívások indítására és fogadására, amennyiben csatlakoztatva van egy okostelefonhoz, illetve tudja a többi szokásos funkciót, mint az értesítések megjelenítése, az aktivitásmérés, a sport módok és hasonlók. További részletek és rendelés:

Smartic Q7 okosóra (magyar menüs, vízálló)

Smartic Q7 is egy népszerű típus, amely a divatos, sportos kinézete mellett a magyar nyelvű menü miatt lehet érdekes. Az óra természetesen vízálló, és egy másik érdekesség vele kapcsolatban, hogy van rajta hangszóró és mikrofon, így hívások kihangosítására is alkalmas. Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.

Az okosóra kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, jelzi az értesítéseket, méri a napi aktivitást, vannak benne sport módok és sok egyéb hasznos funkció. További leírás és rendelés:

Leafit K7 okosóra (magyar alkalmazás, nőknek is ajánlott)

Leafit K7 egy egyszerű, könnyű okosóra, ami nőknek és férfiaknak is jó választás lehet. A menüje könnyen kezelhető, és magyar nyelvű alkalmazás tartozik hozzá. Az alap funkciókat tudja, mint az aktivitásmérés, az értesítések és hívások jelzése, de van benne pulzusmérő, különféle sport módok, sőt, még két beépített játék is.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, és vízálló az IP68-as tanúsítvány szerint, tehát akár úszásra is alkalmas. További leírás és rendelés:

Smartic Ria okosóra (ultravékony, vízálló, egyszerű ikonos menü)

Smartic Ria egy meglepően könnyű és vékony okosóra, kis mérete révén leginkább nőknek ajánlott. Prémium anyaghasználat és gyönyörű kialakítás jellemzi, egy igazi divatos kiegészítő lehet. Az üzemidő kellően hosszú, és vízálló az óra.

Funkciók terén az alap dolgokat tudja, mint az értesítések, hívások jelzése, az idő és dátum mutatása, az aktivitásmérés, az ébresztő és hasonlók. Nagy előnye, hogy számos óralap állítható be, és egyénit is készíthetünk saját képből. Az ikonos menü révén pedig nyelvtudás nélkül is könnyen kezelhető. Hangszóró nincs rajta, így telefonálásra nem alkalmas ez a típus. További részletek és rendelés:

Smartic X okosóra (magyar menüs)

Smartic X egy gyönyörű, prémium okosóra, ami nőknek és férfiaknak egyaránt jó választás lehet. Magyar menüvel rendelkezik, vízálló az IP67-es szabvány szerint, és alkalmas hívások indítására és fogadására is egy csatlakoztatott mobilon keresztül.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, kijelzi az értesítéseket, és számos sport módot ismer. További leírás és rendelés:

Semicor Nova GPS-es gyerek okosóra (SIM kártyás, magyar menüs, több színben)

Semicor Nova egy gyerekeknek szánt nyomkövetős okosóra, ami megmutatja a szülőknek a készülék pontos helyzetét, ráadásul telefonhívások lebonyolítására is alkalmas, ugyanis van benne SIM kártya foglalat.

A strapabíró okosórához tartozó nyomkövető alkalmazás elérhető Androidra és iPhone-okra, és magyar nyelvű, akárcsak az óra menüje. További leírás és rendelés:

 

Akciós árak újra:

További tudnivalók:

  • Ingyenes szállítás előre fizetés esetén
  • 1-2 munkanapon belül feladjuk a termékeket
  • 1 év teljes körű magyarországi garancia minden okosórára
  • 30 napos visszavásárlási garancia minden okosórára

Forrás: DroidVilág webáruház

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid