Két 20 colos elektromos kerékpárt akcióztak le EU raktárról

0

Lassan de biztosan itt a tavasz, bringára lehet pattanni, és élvezni a jó időt. A Tomtop jóvoltából most akciósan rendelhetünk két elektromos kerékpárt, amelyek kiváló társaink lehetnek akár kirándulásról, nagyvárosi közlekedésről, vagy netán ingázásról van szó. Mindkét járgány európai raktárból érkezik, szóval nem kell aggódni a hosszú szállítási idők és az extra költségek miatt sem.

Bezior M20

Ez a strapabíró, összehajtható alumínium vázzal rendelkező, moped kialakítású elektromos bicikli egy 350 wattos elektromotort rejt a belsejében, amely lehetővé teszi a 35 km/óra maximális sebességet, illetve biztosítja, hogy akár a 30 fokos emelkedőket is meghódítsuk. A kerékpár 20 hüvelykes felfújható kerekeken gördül, első és hátsó tárcsafékkel bír, rendelkezik beépített világítással, illetve van egy LCD képernyője is, amiről le lehet olvasni az akkumulátor töltöttséget, az aktuális haladási sebességet, stb.

A bicikli maximális terhelhetősége 120 kg. A kerékpár 10,4 amperórás akkumulátorral lett felszerelve, amelynek köszönhetően a maximális hatótávolság megközelítőleg 30 km teljesen elektromos meghajtás esetén. A Bezior M20 elektromos bicikli most mindössze 719,99 dolláros, vagyis megközelítőleg 245 900 forintos áron rendelhető a Tomtop jóvoltából. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Samebike 20LVXD30

A másik főszereplő egy szintén 350 wattos motorral szerelt bringa, amely ugyanúgy képes 35 km/órás maximális sebességet biztosítani. Ez a kerékpár már a komolyabb terhelést is jól bírja, a 150 kg-os súly sem okoz neki gondot. Elöl és hátul is tárcsafék, illetve beépített világítás segíti a biztonságos közlekedést, a kerekpar saját LCD kijelzője pedig mutatja a fontosabb adatokat.

Szintén 10,4 amperórás telepet kapott a bicikli, ami így teljesen elektromos meghajtással képes akár 35-40 km-es utakat megtenni egyetlen feltöltéssel, illetve akár 45-60 km-t is, ha a motor csak rásegít. A Samebike 20LVXD30 elektromos kerékpár most mindössze 788 dolláros, vagyis megközelítőleg 269 800 forintos áron rendelhető a Tomtop webshopjából. Részletes ismertetés és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid