Ezek voltak 2021 legnépszerűbb Android telefonjai

0

Kijött a Counterpoint kutatóintézet legfrissebb jelentése, amelyből kiderült, hogy mely okostelefonokból vásároltak a legtöbbet a tavalyi év során.

A legnépszerűbb típusok között főként iPhone-ok vannak, ez a korábbi években is így volt, de most még erősebb az Apple dominanciája. Ha csak az androidos kínálatot nézzük, akkor a Samsung Galaxy A12-ből fogyott a legtöbb, ami egy belépőszintű készülék.

A Samsung ezzel ki is fújt, más telefonja nem fért fel a toplistára, a Xiaominak viszont két modellje is ott van a legjobb 10 között. A Redmi 9A és a Redmi 9 is igen népszerűek voltak 2021-ben.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Samsung és a Xiaomi is rengeteg okostelefont ad ki minden évben, így megoszlanak az eladásaik. A Samsungnál például a Galaxy A5X modellek is jól fogynak általában, de ha csak az újabb mobilokat nézzük, akkor ott volt az A52 4G, az A52 5G és az A52s 5G is. Hasonlóképpen népszerűek voltak a Xiaominál a Redmi Note 9 és a Redmi Note 10 modellek, de ezekből is számos változat készült, így egyik sem tudott annyira kiemelkedni, hogy felkerülhessen a listára.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid