Elektromos kerékpárok akcióban EU raktárról

0

Igaz, néha éppen egy szomorúbb arcát mutatja nekünk az időjárás, de azért még hónapokig ideálisak lesznek a külső körülmények egy jó biciklizéshez. A Tomtop által akciósan kínált elektromos kerékpárok persze nem csak kirándulni, hanem városi cirkálásra, ingázásra is tökéletesek. A bicikliket ráadásul európai raktárból szállítják, ami mint tudjátok, rövid szállítási időt, illetve az extra költségek alóli mentesülést jelent.

Bezior M26

Ez a 26 colos kerekeken gördülő elektromos kerékpár már azzal megnyeri a szimpátiát, hogy maximális teherbírása nem 90-100 kg, hanem 150 kg! Testesebb emberek, vagy egy komolyabb málha is gond nélkül felkerülhet a kerékpárra, amelynek egyik legfontosabb összetevője az 500 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező motor, ez biztosítja a lehetőséget a 25 fokos emelkedők meghódítására és a 25 km/órás maximális sebességre. Természetesen a váz összehajtható, van saját beépített világítás, kapunk egy LED kijelzőt, ami minden fontosabb adatot megmutat, 21 sebességes váltó, tudjátok, a szokásos dolgok.

Amit még érdemes megemlíteni, hogy a kerékpár 3 üzemmódban használható: ha teljesen elektromos energiára szeretnénk bízni a haladást, akkor nagyjából 40 km tehető meg egy feltöltéssel, rásegítést alkalmazva pedig 80 km is lehet a végső hatótáv. Ezek mellett pedig természetesen normál tekeréssel is használhatjuk a bicajt. Az akkumulátor töltése mindössze négy órát vesz igénybe, ha rendes a főnök vagy az osztályfőnök, akkor mire végeztek a dolgotokkal, ismét tele lesz a “tank”. A Bezior M26 elektromos kerékpár most 979,99 dolláros, vagyis megközelítőleg 293 ezer forintos áron rendelhető a Tomtop jóvoltából. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Niubility B20

Ez a kerékpár egy kicsit olcsóbb, valamivel kisebb, de sokaknak ugyanolyan jó lehet, mint a fentebb ismertetett ajánlat. A kerekek 20 hüvelykesek, a váz ugyanúgy összehajtható, ráadásul a teherbírása sem marad el sokkal a Bezior cangájától, a masina képes 120 kg-ot tartósan tűrni. A delejhajtású drótszamár belsejében 350 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező, kefe nélküli elektromos motor dolgozik, ami 25 km/órás maximális sebességgel kecsegtet bennünket. A bicikli meghódítja a 12 fokos emelkedőket, a váltó hatsebességes, van beépített világítás, tárcsafék, minden, ami a biztonságos közlekedéshez szükséges lehet, illetve egy LED kijelző, a fontosabb adatok megjelenítéséhez.

A bicikli akkumulátora nagyjából 40-50 km-es hatótávot biztosít egyetlen feltöltéssel, amely cirka 4-6 órát vesz igénybe. Városon belül a helyi járatot kiváltani, vagy két egymástól nem túl messze lévő település között ingázni kiváló választás lehet a kerékpár. A Niubility B20 elektromos bicikli most 759,99 dollárért rendelhető a Tomtop jóvoltából, ami hazai pénzre átszámítva megközelítőleg 226 ezer forintot jelent. Ha szeretnél többet tudni, vagy rendelni, kattints bátran erre a linkre!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid