Elektromos kerékpárok EU raktárról kedvezményes áron

0

Mintha most nem lenne odakint olyan veszedelmes forróság, szóval érdemes elővenni a biciklit, és megnézni, hogyan fest a környék. Ha nincs megfelelő jármű, vagy éppen most szeretnél újat venni, és tudnád értékelni az elektromos rásegítést, avagy a teljes egészében villamos meghajtást, a TomTop jóvoltából volna két nagyon klassz ajánlatunk. Hogy halmozzuk az élvezeteket, a cikk végére egy Xiaomi kiárusítást is linkelni fogunk, de most már ne szaporítsuk a szót, lássuk a szajrét, ami ráadásul EU raktárból érkezik!

FIIDO D2

A FIIDO D2 egy nagyon vagány kis bicikli, hiszen összehajtható, alumínium ötvözetből készült, könnyű, de mégis elbír akár egy meglett embert is, mivel a szállítható súly maximálisan 120 kg lehet. A szerkezet lelke egy 250W teljesítményű motor, a végsebessége pedig 25 km/óra, de hogy mennyivel tudunk haladni, sokban függ attól is, melyik üzemmódban használjuk a bringát.

Háromféle lehetőség áll rendelkezésre, az egyik, amikor teljesen az elektromos motorra bízzuk magunkat, ilyenkor a hatótáv olyan 25-30 km, a rásegítéses opció mellett 40-50 km, a harmadik opció pedig a klasszikus kenyérmeghajtás. Minden állítható, az ülés, a kormány is, szóval mindenkinek kényelmes lesz a gépezet, és még a telefont is van hova tenni, saját USB-s kis tartója van. A FIIDO D2 összesen öt órát igényel a teljes töltöttség visszanyeréséhez, szóval ideális munkába járó eszköz lehet, akár a szomszéd városba is.

Nyilván nem lehet a láthatósági mellényt mellőzni, de a kerékpár saját világítással rendelkezik, így az utazás mindig biztonságos lesz. A FIIDO D2 most magyar valutára átszámítva kb. 150 000 forintos áron kapható EU raktárról, ami nagyon jó ajánlat ezért a felszereltségért cserébe. További részletekért és megrendelésért kattintsatok erre a linkre!

FIIDO D1

Az előd is akciós, és szintén érdemes a figyelemre, mivel hasonlóan jó jellemzőkkel bír. Szintén 120 kg a maximális terhelhetőség, szóval nem csak a madárcsontú emberek pattanhatnak a FIIDO D1 nyergébe. A motor teljesítménye 250W ebben az esetben is, ami 25 km/órás sebességet tesz lehetővé. Többféle akkumulátor opció létezik a biciklihez, ám most a nagyobb, 10,4 Ah-s változatot lehet jó áron megvenni, amivel teljesen elektromos meghajtásban 40-55 km hatótávra is képes, ha pedig csak rásegítést szeretnénk a motortól, akkor akár 55-88 km is lehet ez a távolság. Persze lehet csak simán bicikliként is használni a masinát, ha szeretnénk spórolni a delejjel, vagy éppen sportosabb kedvünkben vagyunk.

A nagyobb aksi több töltést is igényel, a masina 7 órán kell, hogy a konnektoron lógjon, és újra használható lesz. Mivel a szerkezet strapabíró alumínium váza simán összehajtható, a munkahelyen senkit sem fog zavarni ha megkínáljuk egy kis elektromossággal, és persze otthon sem kell majd kerülgetni. A FIIDO D1 is rendelkezik saját világítással, így a közlekedés kevésbé kedvező fényviszonyok kötött is biztonságos lesz, legalábbis rajtunk már tényleg nem fog múlni.

A nagyobb aksival szerelt változat most 500 dolláros áron kapható, ami forintban 143-144 ezerre jön ki. Mivel ez a gép is EU raktárból jön, már több sápot nem fognak rólunk lehúzni, a rendelést nem terheli semmilyen extra költség, ráadásul akár pár nap alatt megkapod. Amennyiben tetszik ez az elektromos kerékpár, a FIIDO D1 erre a linkre kattintva rendelhető.

 

A cikk végére, ahogyan ígértük, elhelyezzük a TomTop Xiaomi kiárusításánk linkjét, amiben aztán tényleg van minden, ami szemnek és szájnak ingere, ráadásul még a szokottnál is jóval kedvezőbb áron. Okosmérleg, vezeték nélküli fülhallgatók, routerek, szúnyogölő lámpák, Mi Band 4, villanyborotva, roller, töltők és még számos más érdekesség van a kínálatban, azt javasoljuk nézzetek szét! A választék az alábbi linken tekinthető meg:

Megjegyzés: külföldi oldalakon PayPallel érdemes fizetni. A nem EU raktáras termékek kb. 40 dollárig vámmentesek hivatalosan.

Forrás: TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid