Elektromos roller akció: mindössze 65 ezer Ft a Niubility N1

0

Ha egy igazán olcsó elektromos rollert keresel korrekt tudással, akkor mindenképpen érdemes ránézned a Niubility N1-re, ami 120 kg-os teherbírással, összehajtható kivitellel és akár 20-25 km-es hatótávval bír, az ára pedig most csak 65 ezer Ft európai raktárról szállítva mindenféle egyéb költség nélkül.

A Niubility N1 elektromos roller most mindössze 219,99 dolláros áron rendelhető német raktárról ingyenes szállítással a RTN1 kuponkóddal, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 64 700 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Külső

A roller 8,5 colos pneumatikus kerekeken gurul, a váza alumínium ötvözetből készült, nem mellesleg összehajtható, így tudunk majd spórolni a hellyel szállítás vagy tárolás esetén. Ami még a szerkezet külalakját illetően mindenképpen szót érdemel, az az, hogy rendelkezik beépített világítással kedvezőtlen fényviszonyok esetére. E-ABS rendszer és tárcsafék révén lehet megállítani, így a biztonság nem lesz alku tárgya még egy ilyen olcsó roller esetében sem.

A járgány 12 kg-os tömeggel rendelkezik, szóval simán a hónuk alá lehet kapni mondjuk ha lépcső jön.

Funkciók

A Niubility N1 belsejében egy 250 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromos motor található, ez teszi lehetővé a 25 km/óra végsebességet, bár ez nyilván függ a környezeti viszonyoktól.

Szerencsére a roller bírja a kiképzést, egy akár 120 kg-os felhasználói is felpattanhat rá, a gyártó szerint a készülék ezt tartósan bírni fogja.

A kerékben dolgozó motornak köszönhetően az akár 15 fokos emelkedők sem jelentenek problémát a gép számára. A szerkezet nem csupán beépített világítással és korrekt fékekkel, hanem egy apró LED kijelzővel is rendelkezik, amelyen nyomon követhetjük a fontosabb rollerrel kapcsolatos adatokat. Sebesség, akkumulátor töltöttség, stb.

Hatótáv

A Niubility N1 belsejében a motor mellett egy 7,8 Ah kapacitású akkumulátor is megtalálható, ami képes akár 20-25 km-es hatótávot is biztosítani egyetlen feltöltéssel, de ez persze sok tényezőtől függ. Amennyiben a teljes töltöttséget elveszítjük, nagyjából 3-4 óra szükséges az akkumulátor kapacitásának visszanyeréséhez.

A Niubility N1 elsősorban nagyvároson belüli közlekedésre, illetve két egymáshoz közelálló település közötti ingázásra lehet ideális választás.

Az elektromos roller most mindössze 219,99 dolláros áron rendelhető német raktárról ingyenes szállítással a RTN1 kuponkóddal, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 64 700 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid