Életet mentett egy Samsung Galaxy mobil!

0

Érdekes eset történt egy tajvani étteremben. Két férfi összeszólalkozott egy elhagyott pénztárcán, majd kicsivel később egy pisztoly is elsült. 

Az egész úgy kezdődött, hogy az egyik férfi (Han), talált egy pénztárcát, majd viccből azt mondta, hogy a tulajdonosa ebből most mindenkit meghívhat egy sörre. Persze Xu, a tulaj ezt meghallotta és eléggé dühbe gurult. Először kikapta Han kezéből a tárcát, majd rövid szóváltás után az étterem előtt kötöttek ki.

Itt először verekedni kezdtek, de hamar komolyabbra fordult a dolog. Xu előkapott egy pisztolyt, míg Han mindössze egy sarlóval (azt nem tudjuk, hogy miért vitt sarlót egy étterembe) rendelkezett. Persze a pisztoly hamar eldördült, de szerencsére Han zsebében volt a hatalmas Samsung Galaxy Mega 6.3 készüléke, ami megfogta a golyót, és ezzel megmentette a tulajdonosa életét.

galaxy-mega-bullet

Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy a fegyver nem lehetett túlságosan erős, ráadásul Han a kezével is védekezett, ami jelentősen csökkentette a lövedék becsapódásának az erejét.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid