Életet mentett egy Samsung Galaxy Note 2

0

Egy thaiföldi rendőrtiszt az életét köszönheti a Galaxy Note 2-es mobiljának. A készülék egy lövedéket állított meg.

Thonglorm a mellénye baloldali zsebében tartotta a mobilját, és csak egy hajszálon múlt az élete, amikor szolgálat teljesítése közben rálőttek. A golyó pont a készüléket találta el, és át is ment rajta, de azért annyira lelassult, hogy nem okozott halálos sérülést.

A Note 2 természetesen használhatatlanná vált, de a hír eljutott a Samsung thaiföldi képviseletéhez, akik egy vadonatúj Galaxy S6-ot ajánlottak a rendőrtisztnek. A következőket nyilatkozta az eset után:

“I accepted the offer. I’ll go to Bangkok to get it. I am very happy. I survived and Samsung attached importance to this. I am happy that Samsung will give me a new phone. I’ve shared this good news with my wife. Normally, I carry my phone at the left waist. It was my luck that the bullet happened to hit the phone. I fell down and shot back at the guy.”-Pol Maj Gen Sophon Thonglorm

Magyarul: “Elfogadtam az ajánlatot. Bangkokba fogok utazni, hogy átvegyem. Nagyon boldog vagyok. Túléltem, és ezt a Samsung is fontosnak találta, örülök, hogy új mobilt kapok tőlük. A feleségemmel is megosztottam a jó hírt. Általában a mellényem baloldali zsebében hordom a mobilom, nagy szerencse, hogy a golyó pont azt találta el. A lövés után elestem, majd visszalőttem a támadóra.”

ThaiVisa

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid