Szeptember előtt jön a Sony Xperia Z4

0

A Sony Xperia Z4 sajnos nem került bemutatásra a nemrég befejeződött MWC-n, de megismerhettük a Z4 Tabletet, ami egyértelműen jelzi, hogy a csúcsmobil is úton van. Egy friss nyilatkozat pedig ezt most meg is erősítette.

Tim Harrison, a Sony Mobile kommunikációs alelnöke azt nyilatkozta a Trusted Reviews nevű brit weboldalnak, hogy az Xperia Z4 lesz a következő generációs készülékük, amit bemutatnak. Ezt eddig is sejtettük, de az is elhangzott, hogy a korábbi pletykákkal ellentétben nem álltak át az egy éves ciklusra az új csúcsmobilok kiadását illetően. Mindez azt jelenti, hogy még szeptember előtt leleplezik a Z4-et, hiszen a Z3 tavaly szeptemberben mutatkozott le.

Az alelnök azt is elmondta, hogy a teljes Z3 széria (Z3, Z3 Compact és Z3 Tablet Compact) jól teljesít a piacon, és még mindig számottevő érdeklődés tapasztalható ezen termékek iránt.

Ami pedig az Xperia Z4-et illeti, minden bizonnyal tavasz végén vagy nyáron ismerhetjük meg az új csúcsmodellt. Az eddigi pletykák alapján Snapdragon 810-es processzorra, valamint változatlan méretű kijelzőre számíthatunk, és állítólag lesz Full HD-s, illetve QHD-s verzió is, de további találgatásokba nem érdemes belemenni.

Trusted Reviews

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid